Galen Pharm
Korpa

Menopauza

Brend: HEMOFARM
Delovanje:LUPRINN sadrži suvi ekstrakt šišarica hmelja koji deluje povoljno na simptome menopauze. Aktivna komponenta proizvoda dobijena iz ekstrakta šišarica hmelja, 8-prenilnaringenin je najpotentniji fitoestrogen koji pokazuje izraženu estrogenu aktivnost, i ima strukturalne sličnosti i prof..
1.202,26 RSD 1.366,20 RSD
Brend: HEALTH AID
Delovanje:Maca tablete sadrže velike količine aminokiselina, vitamina, minerala i ugljenih hidrata. Bogata je mineralima kalcijuma, joda, magnezijuma, cinka. Obiluje vitaminima B grupe i vitaminima C i E.Bogata je hranjivim sastojcimaPovećava fizičku izdržljivost i energijuStimuliše imunitetOtk..
2.621,52 RSD 2.979,00 RSD
Brend: DIETPHARM
Magnezijum Noć kapsule su dijetetski suplement sa magnezijumom, vitaminom B6, melatoninom, ekstraktom valerijane i hidrolizatom proteina iz mleka namenjen za lakše uspavljivanje.Namena: Za skraćenje vremena potrebnog za uspavljivanje. Za ublažavanje subjektivnih osećaja povezanih s promenom vre..
607,20 RSD 690,00 RSD
Brend: MEDIPHARM
Namena:Namenjen ženama sa menopauzalnim simptomima.Delovanje:Savremeni pristup u ublažavanju menopauzalnih tegobaSmanjuje talase vrućine, osećaj umora i nesanicuPovoljno utiče na nervni sistem i popravlja raspoloženjePomaže u mršavljenju i u poremećajima ishraneDoprinosi zdravlju žena u prelaznom do..
1.593,75 RSD 1.875,00 RSD
Brend: INPHARM
Posebna formulacija sa preko 20 vitamina i minerala i niskim doza sojinih izoflavona. Namenjen ženama u menopauzi i nakon nje. Delovanje: Otklanja simptome menopauze,kao što su valunzi,nesanica,razdražljivost. Može se koristiti kao dodatak terapiji HST ili samostalno.Sastav:&nb..
1.293,60 RSD 1.470,00 RSD
Brend: HEALTH AID
Delovanje:Menovital  je originalna formulacija koja kombinuje niz vitamina, minerala i biljaka radi  regulacije hormonske aktivnosti  i ublažavanja simptoma peri i post menopauze.Način primene:Žene u peri i postmenopauzi uzimaju 1 tabletu dnevno uz obrok.Sastav:Aktivni sastojci u 1 tа..
2.805,00 RSD 3.187,50 RSD
Delovanje:Natural Wealth® KALCIJUM 600 + VITAMIN D nadoknađuje potrebe za kalcijumom i vitaminom D. za zdrave kosti i mišićeza sportisteKalcijum i vitamin D doprinose normalnoj funkciji mišića. Potrebni su za održavanje normalnih kostiju i zuba. Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji kalcijum..
1.306,80 RSD 1.485,00 RSD
Delovanje:Natural Wealth® OSTEO COMPLEX™ je multivitaminsko-multimineralni proizvod. Nadoknađuje dnevne potrebe za vitaminima i mineralima koje sadrži.Za zdrave i čvrste kosti.Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji kalcijuma i fosfora i normalnom nivou kalcijuma u krvi. Vitamin D, kalcijum i magne..
1.591,60 RSD 1.808,64 RSD
Delovanje:antioksidativna zaštitačuva imuni sistemdoprinosi normalnom radu štitne žlezdedoprinosi normalnoj proizvodnji sperme (spermatogeneza)Selen doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, štitaste žlezde, spermatogenezi. Takođe, doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Način prime..
1.099,56 RSD 1.249,50 RSD
Brend: NOW
Delovanje:Seme ove biljke ima veliku koncentraciju nutrijenata kojima i duguje svoju lekovitost - gama-linolna kiselina (GLA) i esencijalne masne kiseline. Gama-linolna kiselina se još dobija iz semena crne ribizle, ulja boračine, modrozelene alge spiruline, semena lana i kanadske repe (kanola ulje)..
1.650,02 RSD 1.875,02 RSD
Brend: NOW
Delovanje:Maka (lat. Lepidium meyenii) je biljka poreklom sa Anda i zahvaljujući njenim adaptogenim svojstvima još je nazivaju južnoameričkim ili peruanskim žen-šenom. Adapotegeni su materije koje podižu otpornost organizma prema bolestima jačanjem fizičkog i emocionalnog zdravlja. Peruanci je vekov..
2.368,03 RSD 2.690,94 RSD
Brend: PHARMANOVA
Oestrofact E je prirodni preparat čiji dvokomponentni sastav i odnos aktivnih principa obezbeđuju optimalan efekat kod problema prelaznog doba žene, pomažući u regulaciji  poremećene hormonske ravnoteže.Delovanje: Standardizovani suvi ekstrakt Trifolium pratense, u Oestrofact-u E, jed..
1.372,80 RSD 1.560,00 RSD
Prikazuje se 25 do 36 od 44 (4 strana)