Galen Pharm
Korpa

Menopauza i PMS

Brend: HEALTH AID
MagCitra je vrhunski formulisan visoko efikasan izvor magnezijuma u citratnom obliku, za maksimalnu apsorpciju i potpuno bezbednu primenu.Delovanje: Magnezijum se u preparatima može naći u različitim oblicima, s tim što se upravo citaratni oblik u najvećoj meri iskoristi u organizmu. Neoph..
2.596,44 RSD 2.950,50 RSD
MAGNEZIJUM MARINE MINERAL 375MG + B6 KAPSULE A30
AKCIJSKA CENA
Brend: ABELA PHARM
Delovanje: Proizvod sadrži mineral magnezijum iz dva izvora i vitamin B6, koji deluje sinergistički sa magnezijumom. Magnezijum sa vitaminom B6 doprinosi:Smanjenju umora i iscrpljenosti Normalnom metabolizmu stvaranja energije Nnormalnom funkcionisanju nervnog i imunog sistema Normaln..
385,00 RSD
Brend: DIETPHARM
Magnezijum Noć kapsule su dijetetski suplement sa magnezijumom, vitaminom B6, melatoninom, ekstraktom valerijane i hidrolizatom proteina iz mleka namenjen za lakše uspavljivanje.Namena: Za skraćenje vremena potrebnog za uspavljivanje. Za ublažavanje subjektivnih osećaja povezanih s promenom vre..
556,88 RSD 632,82 RSD
MAGNEZIJUM NOĆ KAPSULE A10
KRATAK ROK - DO ISTEKA ZALIHA -30 %
Brend: DIETPHARM
Magnezijum Noć kapsule su dijetetski suplement sa magnezijumom, vitaminom B6, melatoninom, ekstraktom valerijane i hidrolizatom proteina iz mleka namenjen za lakše uspavljivanje.Namena: Za skraćenje vremena potrebnog za uspavljivanje. Za ublažavanje subjektivnih osećaja povezanih s promenom vre..
442,97 RSD 632,82 RSD
Brend: INPHARM
Delovanje: Magnezijum je mineral, neophodan za pravilno funkcionisanje svih mišića i nervnog sistema. Pored značajne uloge u nervnoj provodljivosti, magnezijum učestvuje i u opuštanju mišića, ograničava broj nevoljnih kontrakcija, čime utiče na smanjenje grčeva i na regulisanje srčanog ritma. Del..
545,00 RSD
Brend: INPHARM
Posebna formulacija sa preko 20 vitamina i minerala i niskim doza sojinih izoflavona. Namenjen ženama u menopauzi i nakon nje. Delovanje: Otklanja simptome menopauze,kao što su valunzi,nesanica,razdražljivost. Može se koristiti kao dodatak terapiji HST ili samostalno.Sastav:&nb..
1.228,92 RSD 1.396,50 RSD
Brend: HEALTH AID
Delovanje:Menovital  je originalna formulacija koja kombinuje niz vitamina, minerala i biljaka radi  regulacije hormonske aktivnosti  i ublažavanja simptoma peri i post menopauze.Način primene:Žene u peri i postmenopauzi uzimaju 1 tabletu dnevno uz obrok.Sastav:Aktivni sastojci u 1 tа..
2.706,00 RSD 3.075,00 RSD
Brend: ESI
MULTICOMPLEX DONNA  je dodatak ishrani (dijetetski suplement)  sa vitaminima, mineralima, taurinom, kolagenom i keratinom koji je prilagođen potrebama žena. MULTICOMPLEX DONNA  tablete imaju kompletan, uravnotežen  i bezbedan sadržaj vitamina i minerala koji je skladu sa važ..
792,00 RSD 900,00 RSD
Delovanje:Natural Wealth® KALCIJUM 600 + VITAMIN D nadoknađuje potrebe za kalcijumom i vitaminom D. za zdrave kosti i mišićeza sportisteKalcijum i vitamin D doprinose normalnoj funkciji mišića. Potrebni su za održavanje normalnih kostiju i zuba. Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji kalcijum..
1.306,80 RSD 1.485,00 RSD
Delovanje:Natural Wealth® Ulje noćurka forte 1300mg sadrži esencijalne masne kiseline. Za predmenstrualni sindrom (PMS) i u menopauzi.Već dugo vremena se ulje noćurka koristi kao dopuna ishrani za žene sa predmenstrualnim sindromom (PMS) i u menopauzi. Način primene:Uzimati jednu (1), do dve (2..
1.712,04 RSD 1.945,50 RSD
Delovanje:Natural Wealth® OSTEO COMPLEX™ je multivitaminsko-multimineralni proizvod. Nadoknađuje dnevne potrebe za vitaminima i mineralima koje sadrži.Za zdrave i čvrste kosti.Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji kalcijuma i fosfora i normalnom nivou kalcijuma u krvi. Vitamin D, kalcijum i magne..
1.591,60 RSD 1.808,64 RSD
Delovanje:antioksidativna zaštitačuva imuni sistemdoprinosi normalnom radu štitne žlezdedoprinosi normalnoj proizvodnji sperme (spermatogeneza)Selen doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, štitaste žlezde, spermatogenezi. Takođe, doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Način prime..
1.099,56 RSD 1.249,50 RSD
Prikazuje se 25 do 36 od 57 (5 strana)