Galen Pharm
Korpa

MEGA GINKO KAPSULE A30

MEGA GINKO KAPSULE A30
-10 %
MEGA GINKO KAPSULE A30

Opis

Mega Ginko je dijetetski proizvod koji sadrzi korisne sastojke lista biljke Ginkgo Biloba, zbog cega se preporucuje za bolju cirkulaciju i zdrave krvn..
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Min
Sek
452,25 RSD
502,50 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: GINKO
  • Šifra proizvoda: 10197
Pregleda: 1926

Mega Ginko je dijetetski proizvod koji sadrzi korisne sastojke lista biljke Ginkgo Biloba, zbog cega se preporucuje za bolju cirkulaciju i zdrave krvne sudove. Savetuje se kod raznih poremećaja periferne cirkulacije, koji za posledicu imaju zujanje u usima, vrtoglavicu, glavobolju, hladnocu u rukama i nogama, bolove i grceve u misicima. Doprinosi poboljšanju koncentracije i pamćenja, a posebno se preporučuje pušačima kod kojih su problemi sa losom cirkulacijom veoma izrazeni.

Delovanje:
Mega ginko je izrađen na bazi standardizovanog suvog ekstrakta lista ginka, koji može imati povoljan uticaj kod stanja i oboljenja uzrokovanih smanjenom cirkulacijom krvi i smanjenim dotokom krvi do mozga.

Način primene:
Odraslima i deci starijoj od 14 godina se preporučuje 1 kapsula dnevno.
Kapsule se mogu uzimati tokom dužeg vremenskog perioda u kontinuitetu, a za postizanje prvih pozitivnih efekata potrebno je obično 4 – 6 nedelja. Nastavljanjem sa primenom preparata rezultati brzo potom postaju znatno uočljiviji.
Napomena: Ginko se ne preporučuje osobama koje boluju od epilepsije.

Pakovanje: 30 kapsula
 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.