Galen Pharm
Korpa

MACUSHIELD KAPSULE A30

MACUSHIELD KAPSULE A30
MACUSHIELD KAPSULE A30

Opis

Delovanje:MACUSHIELD je dijetetski proizvod koji potiče iz Velike Britanije. Sastoji se od 3 pigmenta koji se inače nalaze u ljudskim žutim mrljama. Ž..
1.650,00 RSD

MP cena: 1.875,00 RSD

Vaša ušteda: 225,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: RAZNO
  • Šifra proizvoda: 244830
Pregleda: 1619

Delovanje:
MACUSHIELD je dijetetski proizvod koji potiče iz Velike Britanije. Sastoji se od 3 pigmenta koji se inače nalaze u ljudskim žutim mrljama. Žuta mrlja je središte najoštrijeg vida, a 3 pigmenta imaju ulogu zaštite žute mrlje od efekata plave svetlosti kao i otrovnih proizvoda koji se stalno stvaraju.
Ovi pigmenti su lutein, zeksantin i mezoseksantin. Najvažniji i najpotrebniji je mezozeksantin, upravo pigment koji je skoro odsutan u klasičnoj ljudskoj ishrani. Pigmenti žutih mrlja moraju biti konstantno kompenzovani i ako ne postoji mogućnost razvoja senilne makularne degeneracije koja dovodi do sporog ali sigurnog gubitka vida.
MACUSHIELD  je patentirani proizvod koji sadrži mezozeksantin - jedan od tri pigmenta neophodna za funkcionisanje žutih mrlja.
Sva naučna istraživanja su pokazala da osobe sa malformacijama žutih mrlja imaju ekstremno niske vrijednosti mezoseksantina. Ovo ukazuje da iako se ovaj pigment formira u luteinskom oku, postoji poremećaj koji se karakteriše nedostatkom mezozesantina. Naša formula je jedinstvena po tome što nudi potpunu zaštitu mezozeksantinom.

Način primene:
Uzimati jednu kapsulu dnevno uz malo tečnosti.

Sastav:
1 kapsula sadrži:
Lutein ............................... 10mg
Zeksantin ......................... 2mg
Mezo-zeksantin ..............10mg

Pakovanje: 30 kaps.ula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
Tagovi: macushield , kapsule , a30 , vitamini , za , oči