Galen Pharm
Korpa

Kućni testovi

Ovaj test je pomoć za planiranje porodice. Pruža pouzdane indikacije da li se i kada ovulacija odvija. Ovulacija je trenutak u kojem zrela jajna ćelija se oslobađa iz jednog jajnika u jajovod, gde će biti na raspolaganju da se oplodi za samo nekoliko sati. Ovulacija je izazvana iznenadnim naletom ho..
1.713,36 RSD 1.947,00 RSD
Brend: RAZNO
MAYBE BABY je mini mikroskop.Služi za individualno medicinsko dijagnostičko određivanje plodnih i nepolodnih dana u menstrualnom ciklusu žene. Svakodnevnom upotrebom, koristeći pljuvačku kao uzorak, žena može sama, u kućnim uslovima, pratiti svoj mesečni ciklus i odrediti dan ovulacije, kao..
2.638,17 RSD 2.997,92 RSD
Brend: RAZNO
Test Abugnost - THC za otkrivanje marihuane i hašiša u mokraćiDelovanje: Laboratorijska test pločica je brz jednostepen test za otkrivanje sastojaka marihuane i hašiša (tetrahidrokanabinola) u mokraći. Tetrahidrokanabinol ili skraćeno THC je glavni satojak marihuane i hašiša. Obe droge se dobij..
337,50 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje: Abugnost MOP laboratorijska test pločica je brz test za otkrivanje opijata kao što su heroin, morfin i kodein. Test u mokraći otkriva morfin koji je glavi produkt razgradnje posle konzumacije heroina i morfina a podjednako dobro otkriva i tragove kodeina. droge na bazi opijata (npr...
337,50 RSD
Brend: RAZNO
Detect testovi utvrđuju prisustvo veoma niskih koncentracija humanog horionskog gonadotropina u urinu žene, i predstavljaju pomoć u ranom otkrivanju trudnoće. Minimum detekcije test štapića, trake i pločice  je 20 mIU/ml β-hCG u urinu, što pruža mogućnost utvrđivanja trudnoće već 15 do 15 dana ..
350,00 RSD
Brend: RAZNO
Detect testovi utvrđuju prisustvo veoma niskih koncentracija humanog horionskog gonadotropina u urinu žene, i predstavljaju pomoć u ranom otkrivanju trudnoće.Minimum detekcije test štapića, trake i pločice  je 20 mIU/ml β-hCG u urinu, što pruža mogućnost utvrđivanja trudnoće već 15 do 15 d..
335,00 RSD
Brend: RAZNO
Detect testovi utvrđuju prisustvo veoma niskih koncentracija humanog horionskog gonadotropina u urinu žene, i predstavljaju pomoć u ranom otkrivanju trudnoće.Minimum detekcije test štapića, trake i pločice  je 20 mIU/ml β-hCG u urinu, što pruža mogućnost utvrđivanja trudnoće već 15 do 15 d..
240,00 RSD
Brend: ROMED
Delovanje: DOA MultiGnost test paneli sadrže test trake za brzo otkrivanje ilegalnih droga u mokraći. Pakovanje je namenjeno jednokratnom korišćenju. Većina droga koje se najčešće koriste u ovom podneblju mogu se istovremeno otkriti test panelom u roku od samo 5 minuta. DOA MultiGnost panel pločice..
1.247,40 RSD 1.417,50 RSD
Brend: ROMED
DOA Multignost  5 test panelDelovanje: DOA MultiGnost test paneli sadrže test trake za brzo otkrivanje ilegalnih droga u mokraći. Pakovanje je namenjeno jednokratnom korišćenju. Većina droga koje se najčešće koriste u ovom podneblju mogu se istovremeno otkriti test panelom u roku od samo 5..
726,00 RSD 825,00 RSD
Zašto je ovaj test za Vas važan? Viola Rana Trudnoća identifikuje trudnoću počev od 12 IU/L hCG u urinu, otprilike 10 dana od začeća. hCG (human chorionic gonadotrophin) je najvažniji hormon za određivanje trudnoće. hCG počinje da raste odmah po začeću i nastavlja sa rastom, udvostručujući se svak..
693,00 RSD
Viola Super test detektuje 5 IU/L hCG u urinu. Dakle, identifukuje trudnoću najranije što je moguće. Ovaj test je duplo senzitivniji u komparaciji sa drugim testovima za trudnoću. Test omogućava sigurnost već od 8 dana od začeća i pouzdan rezultat u roku od 15 minuta. Takođe, sa ovim testom prenat..
1.016,40 RSD 1.155,00 RSD
Brend: INPHARM
Pregna test kartica za rano otkrivanje trudnoće pokazuje tačne rezultate već prvi dan nakon izostanka menstuacije. Brz i pouzdan test. Urin čašica i kapaljka u pakovanju.Kako pravilo uraditi test?Uzmite uzorak urina u sterilnu čašu, najbolje ujutru, ali može i bilo kada u toku dana. Kapaljkom uvucit..
478,50 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 13 (2 strana)