Galen Pharm
Korpa

KOZMETIKA - PREPORUKA

Brend: ZIAJA MED
Hidratantna emulzija sa veoma visokim zaštitnim faktorom za suvu, zrelu kožu, sa promenama boje. Preporučuje se i za osetljivu kožu sklonu opekotinama od sunca i fotoalergijama.Delovanje:Ova krema štiti epidermalne pigmentne lezije - znakove i mladeže. Neutrališe slobodne radikale odgovorne za fotos..
867,30 RSD 1.239,00 RSD
Brend: ZIAJA MED
Hranljivi losion za telo sa umirujućim, zaštitnim i hidratantnim svojstvima.  Preporučuje se za atopičnu kožu sklonu iritaciji, jakom svrabu i preosetljivoj na alergene. Obnavlja prirodnu hidrolipidnu barijeru epidermisa. Delovanje:Za atopičnu kožu. Omekšava, vlaži i smanjuje suvoću kože. ..
867,30 RSD 1.239,00 RSD
Brend: ZIAJA MED
Hidratantna emulzija sa veoma visokim zaštitnim faktorom za masnu i kombinovanu kožu, sklonu aknama, sa diskoloracijom.Delovanje:Ova krema štiti epidermalne pigmentne lezije – npr. mladeže. Neutrališe slobodne radikale odgovorne za fotostarenje. Efikasno apsorbuje višak sebuma. Ostavlja nevidljivi m..
867,30 RSD 1.239,00 RSD
Brend: ZIAJA MED
Emulzija za posvetljivanje preporučuje se za kožu sa pigmentacijskim mrljama uzrokovanim suncem, trudnoćom i starenjem kože. Sprečava i osvetljava tamne fleke, posebno na licu, vratu i dekolteu. Delovanje:Preporučuje se za kožu sa pigmentacijskim mrljama uzrokovanim prekomernim izlaganjem suncu, hor..
794,85 RSD 1.135,50 RSD
Brend: ZIAJA MED
Bogata, hidratantna bio-emulzija na bazi fosfolipida, preporučuje se za alergijsku, atopijsku, dehidriranu kožu sa poremećenom barijernom funkcijom. Stvara strukturu derma membrane koja imitira strukturu epidermisa. Delovanje:Ovaj balzam vidno smiruje iritaciju. Ne remeti kontinuitet lipidnog s..
794,85 RSD 1.135,50 RSD
Brend: ZIAJA MED
Bogata, hidratantna bio-emulzija na bazi fosfolipida, preporučuje se za alergijsku, atopijsku, dehidriranu kožu sa poremećenom barijernom funkcijom. Stvara strukturu derma membrane koja imitira strukturu epidermisa. Ne remeti kontinuitet lipidnog sloja epidermisa. Nadoknađuje nedostatak fizioloških ..
904,05 RSD 1.291,50 RSD
Brend: ZIAJA MED
Aktivna emulzija na bazi delikatnih sredstava za čišćenje, takođe se preporučuje za uklanjanje šminke sa očiju.Delovanje:Za alergičnu, atopijsku i dehidriranu kožu. Efikasno čisti kožu. Ne narušava prirodni zaštitni sloj kože. Ne isušuje epidermis. Umiruje iritaciju. Bez sapuna i mirisa. Ključni sas..
576,45 RSD 823,50 RSD
Brend: ZIAJA MED
Bogata, hidratantna bio-emulzija na bazi fosfolipida, preporučuje se za alergijsku, atopijsku, dehidriranu kožu sa poremećenom barijernom funkcijom. Delovanje:Za alergičnu, atopijsku i dehidriranu kožu. Stvara strukturu derma membrane koja imitira strukturu epidermisa. Ne remeti kontinuitet lip..
648,90 RSD 927,00 RSD
Brend: ZIAJA MED
Delikatna baza za čišćenje, preporučuje se za odrasle i decu. Nežno čisti kožu. Lako se nanosi. Vraća glatkoću i mekoću kože. Sprečava prekomerno isušivanje epidermisa. Intenzivno vlaži. Delovanje:Za alergičnu, atopijsku i dehidriranu kožu. Bez sapuna, mirisa i boja. Ključni sastojci: sastojci sa hi..
502,95 RSD 718,50 RSD
Brend: ZIAJA MED
Antioksidativna hidratantna emulzija sa aktivnim i stabilnim vitaminom C preporučuje se za kožu 25+ kao prevencija nastanka bora i 40+ kao smanjenje bora. Delovanje:Ova krema povećava čvrstoću i elastičnost kože. Izjednačava ton kože i smiruje crvenilo. Vraća koži sjaj i njen zdrav i prirodan i..
984,90 RSD 1.407,00 RSD
Brend: ZIAJA MED
Specijalizovani šampon protiv opadanja kose. Preporučuje se za tanku, beživotnu kosu bez zdravog izgleda i za oblikovanje oštećene kose. Delovanje:Ovaj šampon sadrži proteine bele lupine - supstancu sa dokazanom efikasnošću u prevenciji opadanja kose, provitamin B5 i ekstrakt mente. Ključni sas..
495,60 RSD 708,00 RSD
Brend: ZIAJA MED
Specijalizovani šampon protiv peruti. Pogodno za sve tipove kose sa trajnom i hroničnom peruti. Sadrži pirokton olamin i cink - sastojke sa dokazanim delovanjem protiv peruti, ekstrakte nane i kore vrbe. Delovanje:Ovaj šampon efikasno smanjuje uzroke i simptome peruti. Smanjuje mašćenje kose. Prepor..
547,05 RSD 781,50 RSD
Prikazuje se 505 do 516 od 523 (44 strana)