Galen Pharm
Korpa

Kosa, koža i nokti

CENTRUM WOMEN TABLETE A30
AKCIJA OD 01.08-30.08.2022
Brend: CENTRUM
Delovanje: Sadržaj vitamina i minerala u preparatu Centrum Women specijalno je prilagođen nutritivnim potrebama žena i ima blagotvoran uticaj na zdravlje. Pruža nutritivnu i energetsku podršku, doprinosi normalnom funkcionisanju imunog sistema, pomaže u održavanju zdravih kostiju, kose, kože i nok..
1.323,00 RSD
Delovanje:za zdravlje kose, kože i noktijupogodno za vegetarijanceBiotin, cink i selen doprinose održavanju normalne kose. Bakar doprinosi normalnoj pigmentaciji kose i kože. Biotin, niacin, jod i cink doprinose održavanju normalne kože. Cink i selen doprinose održavanju normalnih noktiju. Vitamin B..
1.499,10 RSD 1.703,52 RSD
Brend: NOW
Cink spade u grupu esencijalnih mineral u tragovima, a prema količini potrebnoj organizmu u grupu makrominerala.Delovanje: Cink ima sledeća dejstva na  organizam:Normalizuje delovanje prostate i smanjuje rizik od njenog povećavanja Neophodan je za sintezu proteina i DNK Važan je..
957,01 RSD 1.087,51 RSD
Brend: SOLGAR
Delovanje: Vitamin C učestvuje u više od 300 bioloških procesa u organizmu, a brojnim istraživanjima potvrđena je njegova neophodna uloga u odvijanju imunoloških reakcija te stvaranju kolagena važnog za očuvanje zdravlja i integriteta kože, sluznica i desni. Pored dobro poznatog delovanja na ublaža..
1.980,00 RSD 2.250,00 RSD
Dijetetski suplement protiv opadanja kose na bazi biljnih i vitaminskih aktivnih principa. Alkaregul tablete se preporučuju svima koji imaju probleme sa opadanjem kose (različiti tipovi alopecije), bez obzira na uzrast i pol (deca, žene i muškarci). Aktivni principi su na bazi bilja (Kopriva, Bundev..
1.683,00 RSD 1.912,50 RSD
Brend: VITAL PLUS
Multivitaminski dodatak ishrani. Koristan za dopunu nedostataka u ishrani iliza povećane organske potrebe za ovim hranjivim sastojcima.Delovanje: Multivitaminski dodatak ishrani na bazi vitamina A, E, C, B6, L-cistina, selena, prosa, biotina i niacina. Sadrži važne multifunkcionalne supstance..
1.793,75 RSD
Brend: SOLGAR
Delovanje: Biotin je esencijalni koenzim u četiri različita enzima koji učestuju u procesima konverzije ugljenih hidrata, unešenih putem hrane, u energiju te u izgradnji i metabolizmu proteina i masnih kiselina. Osim toga, učestvuju i u sintezi nukleinskih kiselina te aktivaciji folne kiseline. Bio..
1.705,44 RSD 1.938,00 RSD
Brend: DIETPHARM
Biotin je dijetetski suplement koji predstavlja dopunski izvor biotina.Namena: Biotin tablete su namenjene za održavanje normalnog zdravlja kože, kose i sluznica.Delovanje: Biotin doprinosi normalnom održavanju kose, kože i sluzokože.Način primene:Odrasli: 2 puta dnevno, ujutru natašte i uv..
521,40 RSD 592,50 RSD
Brend: NEOCELL
Delovanje:Kolagen  predstavlja bitan protein koji ulazi u sastav kostiju, mišića, zglobova, tetiva i ligamenata u našem organizmu. Kao i sve druge strukture u organizmu, troši se i obnavlja. Međutim zbog slabog dnevnog unošenja vitamina C koji pospešuje stvaranje kolagena u organizmu njego..
2.371,05 RSD 2.694,38 RSD
Brend: SOLGAR
Delovanje: Beta karoten je prekursor vitamina A i deluje kao antioksidans. Ima važnu ulogu u zaštiti kože od štetnog delovanja UV zraka, jer povećava količinu pigmenta, a korisna je i njegova uloga u  održavanju meke, glatke i zdrave kože. Uz alfa karoten važan je za funkcionisanje imunološkog..
2.139,72 RSD 2.431,50 RSD
Brend: SOLGAR
Delovanje: Izbalansirana kombinacija vitamina B grupe sa snažnim delovanjem na metabolizam stvaranja energije iz hrane te kardiovaskularni i nervni sistem. Vitamini B grupe imaju važnu ulogu u metaboličkim procesima i u procesima u samim ćelijama. Vitamin B1 utiče na rad centralnog nervnog sistema...
2.816,99 RSD 3.201,12 RSD
Delovanje:Natural Wealth® B kompleks vitamini sadrže svih 8 vitamina B grupe čija je svakodnevna zastupljenost u hrani važna jer ih urinom brzo gubimo iz organizma. Zbog međusobno povezanih uloga u organizmu, preporučuje se uzimanje svih B vitamina zajedno. Natural Wealth® B kompleks vitamini predst..
1.300,20 RSD 1.477,50 RSD
Prikazuje se 49 do 60 od 70 (6 strana)