Galen Pharm
Korpa

Kosa, koža i nokti

Brend: ANAFARM
Delovanje: SELEN je esencijalni mikroelement. Uloga selena u organizmu je da doprinosi: - normalnoj funkciji štitaste žlezde - održavanju normalne kose i normalnih noktiju - zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i - normalnoj spermatogenezi.Naša zemlja spada u selenom deficitarno podru..
232,50 RSD
Brend: ANAFARM
Delovanje: SELEN je esencijalni mikroelement. Uloga selena u organizmu je da doprinosi: normalnoj funkciji štitaste žlezde,  normalnoj funkciji imunološkog sistema,  održavanju normalne kose i normalnih noktiju, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i normalnoj sperma..
547,50 RSD
Brend: ANAFARM
Delovanje: SELEN je esencijalni mikroelement. Uloga selena u organizmu je da doprinosi:normalnoj funkciji štitaste žlezde, normalnoj funkciji imunološkog sistema, održavanju normalne kose i normalnih noktiju, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i normalnoj spermatogenezi.Naš..
255,00 RSD
Brend: PHARMOSIS
Zaustavite vreme. Tečni dodatak ishrani.Delovanje:Kombinacija kolagena, hijaluronske kiseline i resveratrola hrani kožu iznutra, a vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože i doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Starenjem se smanjuje sposobnost tela da pr..
2.574,00 RSD 2.925,00 RSD
Brend: PHARMOSIS
Hrana i sjaj vaše kose. Tečni dodatak ishrani.Delovanje:Kombinacija Cynatine ® HNS, Vitamina B kompleksa i cinka. Keratin je glavni gradivni element kose i noktiju, čini 80% hemijskog sastava vlasi. Keratin koji izgrađuje kosu i nokte sastavljen je od aminokiselina koje su povezane u alfa spiralu. S..
3.300,00 RSD 3.750,00 RSD
Delovanje:Super Collagen Anti-Age predstavlja "mezoterapiju" bez igle. Efikasna formula anti-age supstanci koja iznutra poboljšava kondiciju kože.Usporava proces starenjaVraća prirodan i zdrav izgledPoboljšava tonus kožeUblažava postojeće boreSprečava nastanak novihHidrira kožuČini ten blistavi..
2.927,23 RSD 3.326,40 RSD
Revolucionarna formula za podmlađivanje lica i tela u novom obliku. Direct - u formi mikro granula koji se rastapa direktno u ustima bez dodavanja vode.-Brzo-Lako-Komforno-Sjajan ukus kalifornijske pomorandžeJedini preparat koji sadrži 2 različita tipa kolagena u maximalnoj dozi sa Vitaminom C i Mag..
1.188,00 RSD 1.350,00 RSD
Jedini preparat koji sadrži 2 različita tipa kolagena u maximalnoj dozi sa Vitaminom C i Magnezijumom.Podmlađuje kožu, kosu, nokte ali i vaše zglobove, tetive i ligamente. Prvi rezultati vidljivi već posle 20 dana upotrebe.Redovnom upotrebom tableta Super Collagen Beauty dobićete maximalne rezultate..
2.497,44 RSD 2.838,00 RSD
Brend: TERRANOVA
Delovanje:Čovek se oduvek trudio da izgleda lepo i negovano i da produži mladost koliko god je to moguće. Terranovin beauty kompleks sa dodatim biljkama i superhranom, sadrži sve ključne hranljive materije i sastojke, koji podstiču obnovu i rast ćelija kože, noktiju i kose i doprinose mlađem izgledu..
2.022,00 RSD 2.527,50 RSD
Brend: TERRANOVA
Delovanje:Ovaj važan mineral se nalazi u svim živim tkivima. Cink aktivira preko 200 enzima u organizmu a bisglicinatni oblik omugućava maksimalnu apsorbciju. Na njega negativno utiče fitinska kiselina iz žitarica, oksalna kiselina (spanać, čokolada, čaj) i kalcijum (mlečni proizvodi).• za otpornost..
1.344,00 RSD 1.680,00 RSD
Brend: TERRANOVA
Delovanje:Hijaluronska kiselina i silicijum su jedni od glavnih sastojaka zaduženih za ojačavanje vezivnog tkiva, kostiju i zglobova, kao i za održavanje zdravlja noktiju, kose i kože. Hijaluronska kiselina ima sposobnost da veže veliku količinu vode i samim tim poboljšava hidrataciju kože.Mali mole..
3.552,00 RSD 4.440,00 RSD
Brend: REVLON
Uniq one je jedinstveni preparat za negu kose, koji postoji na našem tržištu. To je maska za kosu u spreju, koja zamenjuje 10 različitih proizvoda, koje najčešće koristimo prilikom nege i stajlinga kose. Blagog je mirisa na kokos.Delovanje: Uniq one daje 10 efekata prilikom korišćenja: 1. obna..
1.799,00 RSD
Prikazuje se 37 do 48 od 74 (7 strana)