Notice: Undefined index: category in /home/apotekanet/public_html/catalog/model/extension/oct27376.php on line 95Notice: Undefined index: category in /home/apotekanet/public_html/catalog/model/extension/oct27376.php on line 118KINESIOLOGY TAPE CRNA | Galen Pharm On-line
Galen Pharm
Korpa

KINESIOLOGY TAPE CRNA

KINESIOLOGY TAPE CRNA
KINESIOLOGY TAPE CRNA
Opis
Lepljiva i elastična traka koja svojim karakteristikama u debljini i težini oponaša svojstvo ljudske kože. Ima jednosmernu elastičnost od 50% – 60% i ..
1.716,00 RSD

MP cena: 1.950,00 RSD

Vaša ušteda: 234,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 14238
  • Vaša ušteda:: 234,00
Pregleda: 120

Lepljiva i elastična traka koja svojim karakteristikama u debljini i težini oponaša svojstvo ljudske kože. Ima jednosmernu elastičnost od 50% – 60% i vrši biomehaničko delovanje na ljudski organizam.
Lepak koji se koristi na ovoj traci je hipoalergenski – medicinski akrilni lepak.
Kineziološka traka ne sadrži medicinske ili hemijske sastojke, prozračna je, vodootporna i nakon primene stabilna je nekoliko dana. Nakon uklanjanja ne ostavlja ostatke lepka na koži.
Sistem kineziološke trake pruža podršku pojedincu dok podržava čitav spektar pokreta, omogućavajući mu da učestvuje u fizičkoj aktivnosti, jer sprečava prekomerno istezanje mišića, olakšavajući protok limfe.
Pomaže u lečenju povrede mišića, poremećaja krvne i limfne cirkulacije, umiruje bol i ispravlja poravnanje zglobova. Kineziološka traka omogućava terapeutske pogodnosti tokom celog dana.

Način primene:
Seče se i postavlja sa različitim stepenom zategnutosti u zavisnosti od vrste terapeutskog efekta koji lekar ili fizioterapeut žele da postignu.

Pakovanje: 1 traka dimenzija 5 cm x 5 m

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro