Galen Pharm
Korpa

Jetra i žuč

Brend: SILIMARIN
Puna snaga prirode u jednoj tabletiDelovanje:Lagosa® je proizvod namenjen održavanju pravilnog funkcionisanja jetre. Ovaj preparat ima: hepatoprotektivno dejstvo (stabilizuje membranu ćelija jetre i sprečava ulazak toksina u same ćelije, sprečava potrošnju glutationa, koji je osnovni i najvažniji an..
1.057,72 RSD 1.201,95 RSD
Delovanje:Poremećaj i zamašćene jetre se karakterizuju akumuliranjem masti u jetri. Ovo stanje je bez simptoma i povezano je sa životnim stilom bez kretanja i nezdravim načinom ishrane. Leviker je prirodno rešenje za podršku funkcije jetre i prirodni dodatak ishrani koji sadrži standardizovani ekstr..
2.103,55 RSD 2.390,40 RSD
Delovanje:Biljni ekstrakti su visokog kvaliteta, prečišćeni i standardizovani na aktivne supstance. Svojim udruženim dejstvom, oni efikasno snižavaju vrednosti ukupnog holesterola, LDL i triglicerida. Biostatine forte tablete se preporučuju kao dodatak ishrani osobama sa povišenim holesterolom i tri..
929,28 RSD 1.056,00 RSD
Delovanje: Livorex forte tablete se preporučuju kao dodatak ishrani osobama sa hronično oslabljenom funkcijom jetre (visokim transaminazama i holesterolom), masnom jetrom, dijabetičarima, pušačima i osobama koje su sklone povećanom unosu hrane, alkohola ili lekova.Preventivno se može koristiti ..
943,80 RSD 1.072,50 RSD
Brend: HEALTH AID
Delovanje:Livercare® tablete su jedinstvena kombinacija ekstrakata detoksikujućih biljaka kao što su čičak, maslačak, kurkuma i artičoka. Lipotropni faktori kao što su metionin, holin i inozitol takođe ulaze u njihov sastav i pomažu u očuvanju zdravlja jetre i zdravlja celog organizma. Jedinstv..
2.893,02 RSD 3.287,52 RSD
LIVERWELL KAPSULE A30
KRATAK ROK - DO ISTEKA ZALIHA -50 %
Brend: SWISS NATURE
Delovanje:Silimarin je važan antioksidans koji štiti i pomaže obnovu ćelija jetre, dok artičoka pospešuje izlučivanje žuči tako što podstiče prirodnu probavu namirnica bogatih masnoćama.Liverwell je prirodni proizvod na bazi ekstrakata artičoke i silimarina koji:Prirodno obnavljaju i štite jetruPods..
958,50 RSD 1.917,00 RSD
Brend: SWISS NATURE
Delovanje:Silimarin je važan antioksidans koji štiti i pomaže obnovu ćelija jetre, dok artičoka pospešuje izlučivanje žuči tako što podstiče prirodnu probavu namirnica bogatih masnoćama.Liverwell je prirodni proizvod na bazi ekstrakata artičoke i silimarina koji:Prirodno obnavljaju i štite jetruPods..
1.686,96 RSD 1.917,00 RSD
Brend: MAX MEDICA
Delovanje: MaxMedica Hepagard kapsule sadrže kombinaciju biološki aktivnih jedinjenja koja doprinose održavanju normalne funkcije jetre:-Plod sikaviceSilybi marianum fructus i njen aktivni sastojak silimarin se koriste u tretmanu oštećenja jetre, hroničnih zapaljenskih oboljenja jetre i ko..
990,00 RSD 1.125,00 RSD
Brend: NOW
Delovanje:Lecitin je prirodno jedinjenje pronađeno u ćelijama biljaka i životinja. Lecitin ima važnu ulogu u skoro svim biološkim procesima, uključujući nervnu transmisiju, disanje i proivodnju energije. Reč lecitin preuzeta je od grčke reči „lekithos“ - žumance iz jajeta i simbol je života, snage i..
1.597,86 RSD 1.815,75 RSD
Brend: HEALTH AID
RED YEAST RICE se preporučuje ljudima koji žele da održe zdravo srce i cirkulaciju krvi, ljudima koji žele da održe normalan nivo šećera u krvi, judima sa visokim nivoom holesterola i triglicerida.Delovanje:Crveni pirinač je proizvod dobijen fermentacijom pirinča pomoću gljivice Monascus purpureus. ..
3.271,91 RSD 3.718,08 RSD
Brend: RAZNO
Podržava jetru i ima blagotvornu ulogu na ceo organizam, kao hepatoprotektor, hepatoregulator, antioksidans, olakšava izlučivanje žuči i poboljšava metabolizam i varenje.Delovanje: Preporučuje se:osobama kojima je potrebna dodatna zaštita jetre osobama sa ubrzanim tempom života i stres..
831,60 RSD 945,00 RSD
Brend: SINEFARM
Delovanje: Artičoka sadrži gorke i druge sastojke koji vraćaju apetit i pomažu varenje. Njeni aktivni principi povoljno utiču na jetru, stimulišući izlučivanje žuči i time bolje varenje masti. Smanjuju povećane masti i nivo holesterola u krvi. Smanjuju ureu u krvi, pojačavajući njeno izbacivanje mo..
316,81 RSD 360,01 RSD
Prikazuje se 49 do 60 od 65 (6 strana)