Galen Pharm
Korpa

IONICKISS KIDS dečija četkica

IONICKISS KIDS dečija četkica
IONICKISS KIDS dečija četkica
IONICKISS KIDS dečija četkica
IONICKISS KIDS dečija četkica
-50 %
IONICKISS KIDS dečija četkica
IONICKISS KIDS dečija četkica
IONICKISS KIDS dečija četkica
IONICKISS KIDS dečija četkica
IONICKISS KIDS dečija četkica
Opis
IONICKISS KIDS dečija četkica ima malu glavu, prilagođenu deci i posebno fina vlakna. KIDS četkica za zube, kao i svi IONICKISS prozvodi uspešno čisti..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

499,50 RSD

Cena u apotekama: 999,00 RSD

Vaša ušteda: 499,50 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: IONIC CORPORATION
  • Šifra proizvoda: 26148
  • Vaša ušteda:: 499,50

IONICKISS KIDS dečija četkica ima malu glavu, prilagođenu deci i posebno fina vlakna. KIDS četkica za zube, kao i svi IONICKISS prozvodi uspešno čisti zube i bez zubne paste, što je čini idealnom za decu koja ne vole zubnu pastu ili je gutaju (što može biti opasno).

Šta je Ionickiss?

Ovaj proizvod dolazi iz Japana, zemlje koja je sinonim kvaliteta i tehnološke naprednosti i nosi sertifikat instituta u Tokiјu. Njena inovativnost ogleda se u činjenici da je ovo prva jonska četkica i jedina četkica koja se može koristiti i bez paste za zube, što je čini dostupnom uvek i svuda.

IONICKISS četkica za zube medicinski dokazano uklanja čak i stare bakterije i oslobađaja od zubnog plaka do 48% efikasnije od obične četkice. Plak je najveći neprijatelj naših zuba. To je sloj bakterija koji uporno prijanja na zube i uvek se iznova stvara. Zato je borba protiv njega ključna za naše zdravlje. Gde nema bakterija nema ni zadaha.

Kako radi?

Zubni plak je vezan za zub pomoću pozitivno naelektrisanih jona koji se nalaze u pljuvački. Negativni joni koji dolaze iz IONICKISS četkice za zube efikasno slabe mehanizam koji vezuje zube i zubni plak, čineći uklanjanje zubnog plaka veoma jednostavnim.

1. Nakvašenim prstom dodirnite IoniPad metalnu traku kako biste pojačali protok jona. Tokom pranja zuba, prst držite na Ionipad metalnoj traci.

2. Da biste skinuli nastavak četkice, jednom rukom držite četkicu, a drugom rukom laganim pokretom okrenite nastavak pri dnu. Novi nastavak stavite na metalnu iglu i okretom ruke ga učvrstite za četkicu.

3. Obzirom da je moguće da tokom upotrebe pasta za zube, ukoliko je koristite, prodre u prostore između nastavka i tela četkice, čistite glavu četkice i metalnu iglu kada god ste u mogućnosti.

4. Pritiskom na IoniTest taster proverite stanje baterije. Paljenje crvene lampice je pokazatelj da je četkca spremna za upotrebu.Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro