Galen Pharm
Korpa

Insulinska rezistencija

Brend: ADONIS
I-rezist je sačinjen od odabranih biljnih vrsta predviđen za osobe sa povišenim vrednostima šećera u krvi I osobama sa utvrđenom insulinskom rezistencijom.Delovanje:Koristi se kao dodatna terapija kod osoba obolelih od šećerne bolesti tipa II (nezavisne o inzulinu), jer uz poštovanje dijetalne ishra..
870,57 RSD 989,28 RSD
ChirocistIN je dodatak ishrani koji se preporučuje za kombinovanu primenu sa PolicistIN-om, u cilju pospešivanja dijetetskog tretmana PCOS i insulinske rezistencije.D-hiro-inozitol, povećavajući osetljivost tkiva na insulin, može regulisati nivo glukoze u krvi pa na taj način doprineti prevenci..
381,48 RSD 433,50 RSD
Brend: FARMITALIA
Delovanje:CHIROFOL 500 je dodatak ishrani na bazi D-hidro-inozitola, folne kiseline, vitamina B12 i mangana koji se koristi u slučajevima povećanih potreba za ovim hranjivim supstancama ili usled njihovog nedostatka u ishrani.D-hidro-inozitol se stvara u ljudskom organizmu iz mio-inozitola i predsta..
2.737,15 RSD 3.110,40 RSD
Brend: OPTIMUS
CYTOFEM® Control je dodatak ishrani, namenjen ženama u reproduktivnom periodu, koji sadrži jedinstvenu kombinaciju mioinozitola, aktivne folne kiseline, hroma i ekstrakta šafrana.Delovanje:Efikasno rešava hormonski disbalans i metabolički sindrom koji su prisutni i kod stanja hiperinsulinemije (viso..
1.689,60 RSD 1.920,00 RSD
Delovanje:Egregia™ je dodatak ishrani na bazi patentirane tehnologije Revifastlipo®, trans-rezveratrola, polidatina, lipoične kiseline, magnezijuma, folne kiseline i vitamina D. Inovativni pristup u tretiranju sindroma policističnih jajnika (PCOS), insulinske rezistencije, gojaznosti ..
2.039,40 RSD 2.317,50 RSD
Femisan Inositol su kapsule sa Mio-inozitolom, D-hiro-inozitolom i folnom kiselinom (kalcijum L-metilfolat) namenjene ženama tokom planiranja trudnoće.Delovanje:Folat doprinosi normalnom metabolizmu homocisteina, igra ulogu u deljenju ćelija, normalnoj sintezi aminokiselina, normalnoj funkciji imuno..
1.350,00 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje:Ferticure®, prašak za pripremu napitka je dijetetski suplement sa mio-inozitolom, vitaminima B9 (folat) i E, cinkom, i hromom, namenjen ženama u reproduktivnom periodu. Folna kiselina doprinosi rastu tkiva majke tokom trudnoće i ima ulogu u ćelijskoj deobi, normalnom formiranju krvi, norma..
4.416,00 RSD
Brend: RAZNO
FERTICURmag predstavlja unapređenu formulaciju sa MIO-INOZITOLOM, MAGNEZIJUM citratom, HROM pikolinatom i aktivnom formom folne kiseline QUATREFOLIC®.Delovanje:FERTICURmag se preporučuje svim ženama koje imaju poremećaje prouzrokovane sindromom policističnih jajnika i metaboličkim sindromom.Indikaci..
5.322,24 RSD 6.048,00 RSD
Brend: RAZNO
FERTICURmag predstavlja unapređenu formulaciju sa MIO-INOZITOLOM, MAGNEZIJUM citratom, HROM pikolinatom i aktivnom formom folne kiseline QUATREFOLIC®.Delovanje:FERTICURmag se preporučuje svim ženama koje imaju poremećaje prouzrokovane sindromom policističnih jajnika i metaboličkim sindromom.Indikaci..
1.932,00 RSD
Brend: RAZNO
FERTICURmel je dodatak ishrani na bazi D-HIRO-INOZITOLA, vitamina E i MELATONINADelovanje:FERTICURmel predstavlja inovativni vid terapije za regulaciju insulinske rezistencije,regulaciju nivoa šećera i insulina u krvi kao i PCOS.Indikacije primene:Smanjuje insulinsku rezistencijuReguliše nivo š..
2.070,00 RSD
Brend: RAZNO
Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (..
3.776,26 RSD 4.291,20 RSD
Folinova je efikasan i bezbedan dodatak ishrani koji pomaže otklanjanju poremećaja povezanih sa sindromom policističnih jajnika (PCOS) jedinstvenog sastava sa mio-inozitolom, folatom, cinkom, selenom, vitaminima C, E, B6, B12 i D3.Delovanje: Reguliše hormonski balansStimuliše ovulacijuSmanjuje malja..
1.518,00 RSD 1.725,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 24 (2 strana)