Galen Pharm
Korpa

Infantino igračke

Brend: INFANTINO
Zabavite bebu kod kuće ili dok ste u šetnji sa ovom uzbudljivom igračkicomOpis proizvoda:Napravljena je tako da se lako može okačiti na auto sedište ili šetalicePovucite prsten na dole i slušajte uspavankuReprodukuje muziku u trajanju od 90 sekundiNa igračkici se nalaze dva prstena i ogedalceUzrast:..
1.977,00 RSD
Brend: INFANTINO
Zvečka sa glodalicama, privlačne strukture u obliku sfere i nežnih boja animiraće vašu bebu, probuditi njenu radoznalost i podstaći nagon za istraživanje.Uzrast: 6+ meseciNapomena: Bez BPA ..
1.140,00 RSD
Brend: INFANTINO
Igračka u obliku majmuna, koja se lako može pričvrstiti za sto ili stolicu.Opis proizvoda:Na igračkici se nalazi luk o koji su okacena četiri prstena i loptica koji klize i sudaraju istovremenoNa stopicama igračkice se nalaze dva ogledalaUzrast: 6+ meseciNapomena: Bez BPA ..
948,01 RSD
Brend: INFANTINO
Infantino sova na potezanjeOpis proizvoda:Povucite i gledajte kako sova leprša krilimaOgledalce na jednom krilu i šuškavi materijal ugrađen u drugo krilo animiraće bebu i buditi njenu radoznalost.Pomoću plastičnog prstena lako ćete zakačiti sovu na većinu kolica, krevetaca ili autosedišta.Uzrast:&nb..
1.371,00 RSD
Brend: INFANTINO
Igračka namenjena velikom broju auto sedišta, kolica.Opis proizvoda:Napravljena je tako da privuče bebinu pažnjuNa igračkici se nalazi ogledalce, i gumena glodalicaUzrast: 0+ meseciNapomena: Bez BPA ..
1.035,00 RSD
Brend: INFANTINO
Igračka jarkih boja u obliku jednoroga.Opis proizvoda:Pogodna je za razvoj bebinih vizuelnih, motoričkih i auditivnih sposobnostiPovucite igračkicu na leđima kako bi vibriralaLako se može okačiti na kolica, auto sedište ili šetalicuUzrast: 0+ meseciNapomena: Bez BPA ..
976,50 RSD
Prikazuje se 13 do 24 od 39 (4 strana)