Galen Pharm
Korpa

JUGOREMEDIJA

Brend: JUGOREMEDIJA
Delovanje:Remebiotic PROTECT KIDS je dodatak ishrani koji se koristi u slučaju deficita vitamina D i cinka kod dece starije od 1 godine. Preporučuje se za sprečavanje i pomoć u terapiji putničke dijareje i dijareje izazvane primenom antibiotika. Pomaže razvoj normalne funkcije imunog sistema, kao i ..
726,00 RSD 825,00 RSD
Brend: JUGOREMEDIJA
Delovanje:Obesal+HROM je dodatak ishrani koji se preporučuje kao pomoć u održavanju normalnog metabolizma makronutrijenata. Nastao je na bazi kombinovanja dva sastojka patentiranog izolata iz kvasca Saccharomyces cervisiae - DNF-10 i organskog oblika hroma. DNF-10  je proteinski hidrolizat..
1.710,72 RSD 1.944,00 RSD
Brend: JUGOREMEDIJA
Delovanje:Remebiotic PROTECT je dodatak ishrani koji se koristi kod deficita vitamina D i cinka u odraslih i dece starije od 12 godina. Sadrži 9 milijardi probiotskih ćelija 3 različita probiotska soja. Preporučuje se kao pomoć u terapiji putničke dijareje i dijareje izazvane primenom antibiotika, o..
726,00 RSD 825,00 RSD
Brend: JUGOREMEDIJA
Delovanje:Remebiotic® SYNERGY FRESH je dodatak ishrani koji se preporučuje u slučaju deficita vitamina D i predstavlja idealnu formu za svakodnevnu suplementaciju ovog vitamina, u dozama namenjenim odraslim korisnicima. Zbog svog sastava preporučuje se kao dodatak ishrani i pomoć u održavanju normal..
607,20 RSD 690,00 RSD
Brend: JUGOREMEDIJA
Delovanje:Remebiotic® SYNERGY JUNIOR je dodatak ishrani koji se preporučuje kod dece u slučaju deficita vitamina D i C. Preporučuje se kao pomoć u održavanju normalne funkcije imunog sistema, održavanju digestivne flore, gastrointestinalnog i respiratornog zdravlja, a pomaže i u terapiji putničke di..
792,00 RSD 900,00 RSD
Brend: JUGOREMEDIJA
Delovanje:Remebiotic Synergy® je dodatak ishrani koji se preporučuje u slučaju deficita vitamina C i D. Zbog svog specifičnog sastava preporučuje se kao dodatak ishrani i pomoć u održavanju normalne funkcije imunog sistema, održavanju digestivne flore, gastrointestinalnog i respiratornog zdravlja i ..
594,00 RSD 675,00 RSD
Brend: JUGOREMEDIJA
Delovanje:Vitarem® C500 LIPOZOMALNI je dodatak ishrani dostupan u jedinstvenoj formi homogenog praha. Zahvaljujući dvoslojnoj lipozomskoj strukturi koja štiti vitamin C, u poređenju sa nelipozomalnimoblicima lipozomalni oblik obezbeđuje veću koncentraciju u krvi za 85% u prvih 4h nakon administracij..
1.122,00 RSD 1.275,00 RSD
Brend: JUGOREMEDIJA
Delovanje:Zviz UP Fe je dodatak ishrani na bazi gvožđa, vitamina C, folne kiseline i vitamina B12. Njegova primena se preporučuje kod osoba koje pate od nedostatka gvožđa. Posebno osetljivi su adolescenti u toku rasta i razvoja, osobe ženskog pola, trudnice i dojilje, žene sa pojačanim menstrualnim ..
765,60 RSD 870,00 RSD
Brend: JUGOREMEDIJA
Delovanje:Zviz UP Fe DIRECT je dodatak ishrani na bazi gvožđa, vitamina C, folne kiseline i vitamina B12. Sadržaj kesice se koristi za direktnu primenu u ustima.Preporučuje se kod osoba koje pate od nedostatka gvožđa. Posebno osetljivi su adolescenti u toku rasta i razvoja, osobe ženskog pola, trudn..
726,00 RSD 825,00 RSD
Brend: JUGOREMEDIJA
Delovanje:Zviz UP Fe LACTO DIRECT je dodatak ishrani za direktnu primenu na bazi laktoferina, gvožđa, vitamina C, folne kiseline i vitamina B12.Laktoferin je glikoprotein izolovan iz mleka goveda i predstavlja komponentu proteina surutke višestrukog efekta. Pomaže apsorpciju gvožđa, predstavlja izvo..
1.254,00 RSD 1.425,00 RSD
Brend: JUGOREMEDIJA
Delovanje:Zviz UP IMMUNO DIRECT je dodatak ishrani za direktnu primenu sa jedinstvenim ukusom egzotičnog voća na bazi laktoferina, cinka i vitamina C. Preporučuje se za očuvanje normalne funkcije imunog sistema, svima koji su izloženi većem fizičkom ili mentalnom naporu i stresu. Vitamin C i cink do..
1.716,00 RSD 1.950,00 RSD
Brend: JUGOREMEDIJA
Delovanje:Zviz UP Mg RELAX DIRECT je dodatak ishrani koji sadrži ekstrakt stigme tučka šafrana, melatonin, magnezijum, vitamina B 2 i B 6 . Preporučuje za opuštanje i relaksaciju osobama koje su pod stresom i kojeosećaju simptome hroničnog umora.Magnezijum je važan mineral neophodan za održavanje do..
858,00 RSD 975,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)