Galen Pharm
Korpa

PLANTAPOL

Brend: PLANTAPOL
Citibac Neuro je NOVI proizvod, posebno formulisan za poremećaje pamćenja i koncentracije koji sadrži 4 prirodna sastojka sa naučno dokazanim dejstvom. Proizvod podržava normalne kognitivne funkcije i dobre mentalne performanse, poboljšava pamćenje, povećava pažnju i doprinosi obnavljanju kogn..
2.481,60 RSD 2.820,00 RSD
Brend: PLANTAPOL
Delovanje:Dodatak ishrani namenjen za zdravlje jetre. Sadrži silimarin koji doprinosi zaštiti i zdravlju jetre. Vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.Način primene:Odrasle osobe: 1 kapsula dnevno.Preporučena dužina upotrebe 3-6 meseci.Sastav:Sadržaj jedne kapsule:Suvi  ekstr..
1.518,00 RSD 1.725,00 RSD
Brend: PLANTAPOL
Delovanje:Peagastril je novi pristup problemu funkcionalnih gastrointestinalnih oboljenja zasnovan na palmitoiletanolamidu, melatoninu i raženim mekinjama koji podržavaju normalnu funkciju creva.Funkcionalne gastrointestinalne bolesti karakterišu hronične tegobe kao što su bolovi u stomaku, nadimanj..
1.254,00 RSD 1.425,00 RSD
Brend: PLANTAPOL
Delovanje:PEANIL je kombinovani dijetetski suplement sa palmitoiletanolamidom (PEA) i L-askorbinskom kiselinom (vitamin C), koji doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog i imunog sistema, štiti ćelije od oksidativnog stresa i smanjuje osećaj iscrpljenosti i umora.Palmitoiletanolamid (PEA) je supst..
1.320,00 RSD 1.500,00 RSD
Brend: PLANTAPOL
Delovanje:Urimil gel je sredstvo za lokalnu primenu, koje sadrži pet aktivnih sastojaka, usmerenih ka smanjenju upale, ublažavanju bolova i obnavljanju funkcije perifernih nerava.Preporučena primena kod:periferne neuropatijebolova u leđimabolova i osećaja trnjenja i mravinjanja u rukama i nogamaišij..
1.544,40 RSD 1.755,00 RSD
Brend: PLANTAPOL
Delovanje:Flasteri Urimil Forte su najnoviji predstavnici brenda Urimil – naučno formulisanih proizvoda, preporučenih od specijalista za neuropatski bol. Ovo je proizvod za lokalnu upotrebu, koji se može koristiti kako u akutnim tako i u hroničnim stanjima, koja pogađaju nerve, mišiće, zglobove i te..
1.647,36 RSD 1.872,00 RSD
Brend: PLANTAPOL
Delovanje:Urimil Neuro Forte je najnoviji i najmoćniji predstavnik brenda Urimil – ekspertskih nutriceutskih rešenja, koja preporučuju specijalisti za hronični bol. Proizvod je formulisan za negu pacijenata sa neuropatskim bolom i pomaže u normalnom funkcionisanju perifernog nervnog sistema.Svaka ka..
1.848,00 RSD 2.100,00 RSD
Brend: PLANTAPOL
Delovanje:Dodatak ishrani za normalno funkcionisanje nervnog sistema. Doprinosi smanjenju bola, obustavljanju ili redukciji prateće (standardne) terapije. Podržava regeneraciju perifernih nerava. Precizna kombinacija 6 važnih biološki aktivnih prirodnih jedinjenja.Doprinosi smanjenju ..
1.663,20 RSD 1.890,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)