Galen Pharm
Korpa

GELITA

Brend: GELITA
Delovanje:Prirodni bioaktivni kolagen peptidi kolageni hidrolizat (CH) stimulišu regeneraciju hrskavice.Ovo potvrđuju rezultati dve nezavisne istrage koje su predstavljene na kongresu Osteoartritis Research Societi International (OARSI) u Montrealu.Kliničko ispitivanje koje je obavila Harvardova med..
5.865,00 RSD
Brend: GELITA
Delovanje:Ch-Alpha Osteo je preparat sa aktivnim sastojkom FORTIBONE®, koji podstiče metabolizam kostiju i pojačava njihovu mineralizaciju. CH-Alpha Osteo uspešno kombinuje efekte kolagen peptida, kalcijuma i D vitamina u jednom proizvodu.Osobama koje pate od osteoporoze i osteopenijeOsoba..
6.750,00 RSD
Brend: GELITA
Delovanje:Bioaktivni kolagen pojačanog dejstva.Ch-Alpha Plus je Gelitin inovativni preparat koji sadrži 5g aktivnog sastojka FORTIGEL®, 0.5g Rosa Canina i 25μg selena. Dodatak Rosa Canina ima antiupalno dejstvo i značajno doprinosi boljoj pokretljivosti zglobova.Korišćenje našeg preparata pozitivno ..
6.750,00 RSD
Brend: GELITA
Qyra je preparat sa aktivnim sastojkom Verisol® koji prodire u dublje slojeve kože i podstiče stvaranje kolagena. Delovanje:Kolagen je prirodan sastojak kože, ali se tokom godina njegova proizvodnja smanjuje i koža usled toga stari. Zato su vašoj koži potrebni kolagenski peptidi koji čine ..
4.650,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)