Galen Pharm
Korpa

INFANTINO

Brend: INFANTINO
Šarena knjiga namenjena je bebama od rođenjaOpis proizvoda: Na knjizi se nalazi plastična ručka za koju beba može da je uhvati i gumena glodalica Lako se pričvršćuje za kolica, auto sedišteUzrast: 0+ meseciNapomena: Bez BPA ..
879,01 RSD
Brend: INFANTINO
Glodalica u obliku bubice, napravljena je tako da olakša rast bebinih zubića.Opis proizvoda:Glodalicu napunjenu vodom stavite u frižider kako bi ostala hladna i spremna za bebine desniTekstura na prstenastom delu glodalice omogućava lakše prijanjanjeUzrast: 0+ meseciNapomena: Bez BPA ..
483,00 RSD
Brend: INFANTINO
Šareni lav jarkih boja namenjen je bebama od rođenja.Opis proizvoda:Raznovrsne strukture podstiču bebino istraživanje i razvoj motornih veštinaUzrast: 3+ meseciNapomena: Bez BPA ..
511,50 RSD
Brend: INFANTINO
Mekana igračka koja prilikom dodira šuška privućiće bebinu pažnju.Opis proizvoda:Igračka jarkih boja sadrži  silikonsku glodalicuUzrast: 0+ meseciNapomena: Bez BPA ..
1.440,00 RSD
Brend: INFANTINO
Šareni prsten jarkih boja namenjen je bebama od rođenja.Opis proizvoda:Na prstenu se nalaze šarene klizne perlice i ogledaloRaznovrsne strukture podstiču bebino istraživanje i razvoj motornih veštinaDimenzije igračke: 13,2 cm x ,3 cm x 16,5 cm Uzrast: 0+ meseciNapomena: Bez BPA ..
879,00 RSD
Brend: INFANTINO
Mekana silikonska glodalica omogućava masiranje bebihih desni i ublažavanje bolova prilikom rasta zubića.Opis proizvoda:Beba je lako može držati u rukama, zahvaljujći ručkicama sa straneMože se prati u mašini za posudjeUzrast: 0+ meseciNapomena: Bez BPA ..
769,51 RSD
Brend: INFANTINO
Glodalica u obliku cveta sa laticama različite teksture savršena je kod rasta zubića.Opis proizvoda:U sredini se nalazi plastična kugla sa raznobojnim kuglicama koje proizvode zvuk, kada se protreseGlodalica je savršenog oblika i veličine za bebine rukeUzrast: 0+ meseciNapomena: Bez BPA&nb..
552,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 40 (4 strana)