Galen Pharm
Korpa

IMUNOGLUKAN P4H SIRUP 120ML

IMUNOGLUKAN P4H SIRUP 120ML
-30 %
IMUNOGLUKAN P4H SIRUP 120ML
Opis
Delovanje:Imunoglukan sirup je prirodan i dokazano efikasan proizvod za jačanje imuniteta dece. Sadrži prirodni polisaharid Imunoglukan (beta-1,3/1,6-..
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Min
Sek

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

985,60 RSD

Cena u apotekama: 1.408,00 RSD

Vaša ušteda: 422,40 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: RAZNO
  • Šifra proizvoda: 17385
  • Vaša ušteda:: 422,40

Delovanje:
Imunoglukan sirup je prirodan i dokazano efikasan proizvod za jačanje imuniteta dece. Sadrži prirodni polisaharid Imunoglukan (beta-1,3/1,6-D-glukan) izolovan iz gljive bukovače (Pleurotus ostreatus) i vitamin C kao značajan prirodni antioksidans, koji štiti ćelije od oksidativnog stresa.
Kliničke studije dokazuju bezbednost već od 1. godine u kontinuitetu do 6 meseci primene. Imunoglukan sirup preventivno smanjuje učestalost, a akutno skraćuje trajanje respiratornih infekcija.
Ima idealan bezbedonosni profil, jer ne interaguje ni sa jednim lekom.
Bez alergena, konzervanasa, boje, aditiva.
Imunoglukan se u tankom crevu (Peyerove ploče) vezuje za Dectin-1 receptore i aktivira specifični i nespecifični imunski sistem i dolazi do veće aktivnosti imunskih ćelija i povećane produkcije antitela.
Preventivnom primenom se smanjuje učestalost respiratornih infekcija, a akutnom obezbeđuje brži i trajniji oporavak i sprečava nastajanje sekundarnih infekcija.

Sastav:
​1 ml sirupa sadrži: Imunoglukan® 10 mg, Vitamin C 10 mg

Način primene:
​Imunoglukan sirup se primenjuje na prazan stomak, najbolje ujutru pola sata pre doručka.
Preventivna primena podrazumeva doziranje 1ml/5kg, a akutna 2ml/5kg u trajanju 3-5 dana, nakon toga se nastavlja sa preventivnom primenom.

​Pakovanje: 120ml

Napomena:
Kontraindikovan je kod dece sa transplantiranim organima. Pacijenti koji su na terapiji imunosupresivima mogu uzimati Imunoglukan sirup samo nakon saveta pedijatra.

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro