Galen Pharm
Korpa

IMUNOGLUKAN P4H ACUTE KAPSULE A5

IMUNOGLUKAN P4H ACUTE KAPSULE A5
IMUNOGLUKAN P4H ACUTE KAPSULE A5
Opis
Delovanje:Imunoglukan Acute je prirodan i dokazano efikasan preparat za jačanje imuniteta u akutnoj fazi infekcije za odrasle i decu stariju od 12 god..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.113,68 RSD

Cena u apotekama: 1.265,55 RSD

Vaša ušteda: 151,87 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: RAZNO
  • Šifra proizvoda: 15440
  • Vaša ušteda:: 151,87

Delovanje:
Imunoglukan Acute je prirodan i dokazano efikasan preparat za jačanje imuniteta u akutnoj fazi infekcije za odrasle i decu stariju od 12 godina.
Sadrži trostruku dozu prirodnog polisaharida Imunoglukana (beta-1,3/1,6-D-glukan) izolovanog iz gljive bukovače (Pleurotus ostreatus), vitamin C kao značajan prirodni antioksidans, koji štiti ćelije od oksidativnog stresa i cink koji je značajan za normalno funkcionisanje i jačanje prirodne otpornosti organizma.
Obezbeđuje brži i trajniji oporavak i sprečava nastajanje sekundarnih infekcija. Ima idealan bezbedonosni profil, jer ne interaguje ni sa jednim lekom i mogu ga koristiti trudnice, dojilje, dijabetičari i vegeterijanci.
Bez alergena, konzervanasa, boje, aditiva.
Imunoglukan se u tankom crevu (Peyerove ploče) vezuje za Dectin-1 receptore i aktivira specifični i nespecifični imunski sistem i dolazi do veće aktivnosti imunskih ćelija i povećane produkcije antitela.

Sastav:
1 kapsula sadrži: Imunoglukan® 300 mg, Vitamin C 160 mg, Cink 10 mg

Način primene:
Imunoglukan Acute se primenjuje na prazan stomak. Ujutru pola sata pre doručka ili 2 sata posle večere. 1 kapsula dnevno tokom 5 -10 dana.

Pakovanje: 5 kapsula

Napomena:
Kontraindikovan je kod osoba sa transplantiranim organima. Pacijenti koji su na terapiji imunosupresivima mogu uzimati Imunoglukan Acute samo nakon saveta lekara.

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro