Galen Pharm
Korpa

Imunitet

Brend: INPHARM
Delovanje: Save Oil Plus doprinosi održavanju normalnih koncentracija holesterola u krvi. Save Oil Plus kapsule su dodatak ishrani koji sadrži kao aktivnu komponentu ulje dobijeno iz račiča, kril ulje, koje predstavlja visoko vredan izvor esencijalnih masnih kiselina u ishrani, prvenstveno omega-3..
1.846,68 RSD 2.098,50 RSD
Brend: PHARMANOVA
Selen i cink su važni minerali koji jačaju zdravlje celog organizma.Delovanje:Selen je moćan antioksidant koji:Štiti ćelije i tkiva od štetnog uticaja slobodnih radikala što usporava starenje, utiče na plodnost muškarca tako što podstiče spermatogenezuNeophodan je za zdravlje pro..
534,60 RSD 607,50 RSD
SELEN + CINK DIREKT GRANULE A20
KRATAK ROK - DO ISTEKA ZALIHA -50 %
Brend: PHARMANOVA
Selen i cink su važni minerali koji jačaju zdravlje celog organizma.Delovanje:Selen je moćan antioksidant koji:Štiti ćelije i tkiva od štetnog uticaja slobodnih radikala što usporava starenje, utiče na plodnost muškarca tako što podstiče spermatogenezuNeophodan je za zdravlje pro..
303,75 RSD 607,50 RSD
Brend: INPHARM
Delovanje:Selen 100 MAX je novproizvod iz palete Inpharm Diet.Sadrži 100 mcg selena u jednoj tableti što je ujedno i maksimalna dnevna doza.Selen je esencijalni mineral i u našoj hrani ga nema dovoljno, a samim tim i u našem organizmu, tj.nalazi se u tragovima. Doprinosi funkcionisanju imunog sistem..
490,80 RSD 613,50 RSD
Brend: HEALTH AID
Delovanje:Selen 200 mcg - hrana za posebne medicinske namene je specijalno formulisan u obliku natrijum selenata, čime se postiže produženo oslobađanje, bolja apsorpcija selena i maksimalna iskoristljivost u organizmu. Tablete Selena 200mcg sa produženim oslobađanjem  su esencijalne za zdrav im..
2.345,64 RSD 2.665,50 RSD
Brend: PHARMANOVA
Selen i cink su važni minerali koji jačaju zdravlje celog organizma.Selen je moćan antioksidant koji:Štiti ćelije i tkiva od štetnog uticaja slobodnih radikala što usporava starenje, utiče na plodnost muškarca tako što podstiče spermatogenezuNeophodan je za zdravlje prostateDeluje imunostimulativno ..
429,00 RSD 487,50 RSD
Brend: ANAFARM
Delovanje: SELEN je esencijalni mikroelement. Uloga selena u organizmu je da doprinosi: - normalnoj funkciji štitaste žlezde - održavanju normalne kose i normalnih noktiju - zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i - normalnoj spermatogenezi.Naša zemlja spada u selenom deficitarno područje, ..
465,00 RSD
Brend: ANAFARM
Delovanje: SELEN je esencijalni mikroelement. Uloga selena u organizmu je da doprinosi: - normalnoj funkciji štitaste žlezde - održavanju normalne kose i normalnih noktiju - zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i - normalnoj spermatogenezi.Naša zemlja spada u selenom deficitarno podru..
232,50 RSD
Brend: ANAFARM
Delovanje: SELEN je esencijalni mikroelement. Uloga selena u organizmu je da doprinosi: normalnoj funkciji štitaste žlezde,  normalnoj funkciji imunološkog sistema,  održavanju normalne kose i normalnih noktiju, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i normalnoj sperma..
547,50 RSD
Brend: ARMEDINA
Sibirska aronija potiče iz Severne Amerike, a kasnije je preneta u Sibir i severne delove istočne Evrope. Indijanci su prvi prepoznali njena lekovita svojstva i upotrebljavali su je u ishrani.Zreli plodovi Sibirske aronije sadrže velike količine biofenola, tanina, katehina, flavonoida, ant..
5.460,00 RSD
Brend: SINEFARM
Delovanje:Propolis poseduje antimikrobna, fungicidna i delom antivirusna dejstva. Povoljno deluje na jačanje otpornosti organizma, raznih upala usta i grla, kao i kod površinskih rana i infekcija na koži, aktivirajući enzime ćelijskog metabolizma čime stimuliše procese regeneracije oštećenog tk..
290,40 RSD 330,00 RSD
Brend: SINEFARM
Delovanje:Sastojci iz ekstrakta korena ili herbe biljke Echinacea purpurea stimulišu tzv. nespecifični imuni odgovor koji predstavlja glavnu barijeru protiv virusa, najčešće izazivača prehlade i gripa. Aktivni principi izolovani iz ove biljke ublažavaju simptome postojeće infekcije, deluju prot..
240,77 RSD 273,60 RSD
Prikazuje se 661 do 672 od 807 (68 strana)