Galen Pharm
Korpa

Imunitet

Brend: RAZNO
Vitamin B12, poznat još i kao "crveni vitamin“ i cijanokobalamin, jedno je od najznačajnijih jedinjenja koje se nalazi u namirnicama životinjskog porekla.Delovanje: Zajedno sa folnom kiselinom učestvuje u mnogim procesima u ljudskom organizmu, kao što su sinteze DNK, mijelinskog omotača, koji o..
1.016,40 RSD 1.155,00 RSD
Brend: ESENSA
Čaga je gljiva, koja raste kao parazit, najčešće na drvetu breze i primenjuje se već nekoliko hiljada godina u tradicionaloj ruskoj i kineskoj medicini, za lečenje tumora, raznih zapaljenskih bolesti, dijabetesa, reumatoidnog artritisa i za opšte podmlađivanje organizma. Zbog svoje lekovitosti, nazv..
660,00 RSD 750,00 RSD
Brend: ESENTICO
Ruska carska Čaga raste kao gljiva parazit najčešće na drvetu breze ili bresta. Primenjuje se već nekoliko hiljada godina u tradicionalnoj ruskoj i kineskoj medicini za lečenje tumora, virusnih i bakterijskih infekcija, dijabetesa, reumatoidnog artritisa, kognitivnih sposobnosti pamćenja, kao i za o..
2.204,93 RSD 2.505,60 RSD
Brend: SOLGAR
Delovanje:Dodatak ishrani sa B vitaminima, ekstraktima nane, komorača, maslačka, peršuna i đumbira.Vitamini B3, B2, B6, B12 i biotin doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije i smanjenju umora i iscrpljenosti.Biotin doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata.Tiamin doprinosi normalnom..
1.123,19 RSD 1.321,40 RSD
Brend: SOLGAR
Delovanje:Dodatak ishrani sa beta-glukanom, cinkom i ekstraktom ploda crne bazge (zove).Salvit Beta glukan je jedinstveni tečni dodatak ishrani koji osim patentiranog Yestimun® beta-glukana sadrži i ekstrakt crne bazge, kao prirodni izvor vitamina C, zatim cink koji doprinosi funkciji imunog sistema..
1.583,22 RSD 1.862,61 RSD
Brend: SOLGAR
Delovanje:Kapi za odojčad i malu decu, mlečni ukus.Dokosaheksaenoična kiselina (DHA) - doprinosi normalnom razvoju vida dece do 12 meseci starosti (povoljan učinak postiže se uzimanjem 100 mg DHA na dan). Vitamin D - potreban za normalan rast i razvoj kostiju kod dece.Način primene:Odojčad i mala de..
1.381,71 RSD 1.625,54 RSD
Brend: SOLGAR
Delovanje:Vitamin C i cink imaju važnu ulogu u ishrani, imunoj odbrani i očuvanju zdravlja. Pri povećanoj aktivnosti imunog sistema, kao što je, na primer, akutna infekcija respiratornog sistema, stvaraju se milioni novih imunih ćelija, a povećava se i potreba za vitaminom C i cinkom. Naš imuni sist..
949,66 RSD 1.117,25 RSD
Brend: RAZNO
Spirulina je plavozelena alga u obliku spirale. To je jedan od najstarijih oblika fotosintetskih životnih formi koji stvaraju kiseonik i koji su omogućile evoluciju viših oblika života u prirodi. Spirulina je besmrtan organizam koji se obnavlja već 3 milijardi godina i sadrži mudrost i iskustvo..
2.493,75 RSD
Brend: RAZNO
Spirulina je plavozelena alga u obliku spirale. To je jedan od najstarijih oblika fotosintetskih životnih formi, koji stvaraju kiseonik i koji su omogućile evoluciju viših oblika života u prirodi. Spirulina je besmrtan organizam, koji se obnavlja već 3 milijardi godina i sadrži mudrost i iskustvo pr..
1.188,00 RSD 1.350,00 RSD
Brend: RAZNO
Sanostol sirup je multivitaminski proizvod namenjen deci starijoj od 3 godine, adolescentima i odraslima. U preporučenim dnevnim dozama, efikasno jača i stimuliše imuni sistem dece, poboljšava apetit i obezbeđuje normalan rast i razvoj.Sastav (u 10ml preparata):Vitamin A   ..
801,24 RSD 910,50 RSD
Brend: RAZNO
Sanostol sirup sa gvožđem je multivitaminski preparat namenjen deci starijoj od 6 godina,adolescentima i odraslima. Koristi se kao dodatk ishrani u slučaju nedovoljnog unosa vitamina i minerala,pojačanim potrebama za ovim nutrijentima u periodu intenzivnog rasta i razvoja,kao i u slučaju blagih simp..
681,82 RSD 774,79 RSD
Brend: INPHARM
Prirodni izvor omega-3 masnih kiselina, fosfolipida i astaksantina.Delovanje: Save Oil kapsule su prirodni dodatak ishrani, koji povoljno deluje na fuknkcionisanje kardiovaskularnog, nervnog i lokomotornog sistema, kao i na očuvanje zdravlja uopšte. Aktivna komponenta proizvoda je ulje dobijen..
1.570,80 RSD 1.785,00 RSD
Prikazuje se 649 do 660 od 807 (68 strana)