Galen Pharm
Korpa

HUMANA HA 2 500G

HUMANA HA 2 500G
HUMANA HA 2 500G
Opis
Dojenje je najbolji način ishrane za bebe do šest meseci starosti. Humana HA2 prelazna hipoalergena formula je proizvod pogodan za posebnu dijetetsku ..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.248,50 RSD
  • Lager: Nema na lageru
  • Brend: HUMANA
  • Šifra proizvoda: 15830

Dojenje je najbolji način ishrane za bebe do šest meseci starosti. Humana HA2 prelazna hipoalergena formula je proizvod pogodan za posebnu dijetetsku namenu za odojčad stariju od šest meseci.
Humana HA2 prelazna hipoalergena formula se ne sme koristiti kod odojčadi mlađe od šest meseci, već tek posle navršenih šest meseci starosti i to kao deo izbalansirane ishrane. Ipak, individualni rast i razvoj Vaše bebe nekada mogu dovesti do toga da prelazno mleko za odojčad počnete koristiti i pre propisanog vremena za primenu, ali za ovu odluku se prvo morate obratiti Vašem pedijatru. Odluka o započinjanju dopunske ishrane, uključujući i odluku o započinjanju dopunske ishrane i pre šest meseci starosti, može biti doneta samo na osnovu saveta zdravstvenih radnika nezavisnih od proizvođača hrane, koji se brinu o zdravlju odojčeta ili majke, a na bazi individualnih i posebnih potreba za rast i razvoj odojčeta. Ovo mleko ne treba da zameni majčino mleko, već treba da bude deo izbalansirane ishrane, tek posle šestog meseca starosti. Nemojte koristiti Humanu HA2 u slučaju potvrđene alergije na proteine kravljeg mleka, intolerancije na laktozu, galaktozemije i glukozno-galaktozne malapsorpcije! Dojenje, uz upotrebu dopunskih namirnica, treba nastaviti i posle šest meseci života do kraja druge godine starosti deteta.

Humana HA2 sadrži hidrolizovane proteine mleka i zato je pogodna za ishranu odojčadi sa povećanim rizikom za razvoj alergija na proteine mleka. Humana HA2 je idealno mleko za odojčad posle 6. meseca starosti kao nastavak ishrane posle dojenja ili kao nastavak ishrane posle primene Humana HA1 početne hipoalergene formule za odojčad ili bilo koje druge hipoalergene formule.

Sastav:

Humana HA2 prelazna hipoalergena formula za odojčad pored

drugih sastojaka sadrži i: 

1. GOS (galakto-oligosaharide), prebiotska vlakna, identična onima koja se nalaze u majčinom mleku, a koja doprinose normalnom razvoju crevne mikrobiote. 

2. Hidrolizate proteina surutke – proteine iz mleka koji su u tehnološkom  procesu veoma pažljivo razgrađeni i na taj način je smanjena njihova potencijalna alergenost. 

3. Alfa-linoleinsku kiselinu (ALA), esencijalnu omega-3 masnu kiselinu koja je neophodna u ishrani za pravilan razvoj mozga i nervnih ćelija. 

Bez glutena.

Pakovanje: 500 g

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro