Galen Pharm
Korpa

HUMANA 3 SA PREBIOTIKOM 600 G

HUMANA 3 SA PREBIOTIKOM 600 G
HUMANA 3 SA PREBIOTIKOM 600 G
Opis
Dojenje je najbolji način ishrane za bebe do 6 meseci starosti. Humana 3 prelazno mleko za odojčad je proizvod pogodan za posebnu dijetetsku namenu za..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.573,00 RSD
  • Lager: Nema na lageru
  • Brend: HUMANA
  • Šifra proizvoda: 905495

Dojenje je najbolji način ishrane za bebe do 6 meseci starosti. Humana 3 prelazno mleko za odojčad je proizvod pogodan za posebnu dijetetsku namenu za odojčad stariju od devet meseci i ne može se koristiti kao zamena za majčino mleko u prvih devet meseci starosti odojčeta.
Odluka o započinjanju dopunske ishrane treba da preporuči zdravstveni radnik koji je kvalifikovan da se brine o zdravlju odojčeta ili majke.
Dojenje, uz upotrebu dopunskih namirnica, treba nastaviti i posle šest meseci života do kraja druge godine starosti deteta. Uz majčino mleko postepeno treba uvoditi namirnice koje se uobičajeno koriste u porodičnoj ishrani. 

Humana 3 prelazno mleko za odojčad svojim sastavom obezbeđuje važne hranljive sastojke i energiju i kao takva je pogodna za posebnu dijetetsku namenu kod odojčadi i male dece. Humana 3 prelazno mleko za odojčad se može koristiti kao deo raznovrsne ishrane od 10. meseca starosti odojčeta, kao nastavak ishrane posle Humana 2 prelaznog mleka za odojčad ili bilo koje druge formule prelaznoig mleka za odojčad. Humana 3 prelazno mleko se može konzumirati iz flašice ili iz čaše.

Sastav:

Humana 3 prelazno mleko za odojčad pored drugih sastojaka sadrži i: 

- Alfa-linoleinsku kiselinu (ALA), esencijalnu omega-3 masnu kiselinu: promoviše optimalan razvoj mozga i nervnih ćelija, 

- Vitamin D i kalcijum: doprinose normalnom rastu i razvoju kostiju kod dece, 

- GOS (galakto-oligosaharide), prebiotska vlakna, identična onima koja se nalaze u majčinom mleku, a koja doprinose normalnom razvoju crevne mikrobiote. 

- Bez glutena.

Pakovanje: 600 g

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro