Galen Pharm
Korpa

HUMANA 1 SA PREBIOTIKOM 600 G

HUMANA 1 SA PREBIOTIKOM 600 G
HUMANA 1 SA PREBIOTIKOM 600 G
Opis
Dojenje je najbolji način ishrane za bebe do šest meseci starosti. Odluka majke da ne doji svoje novorođenče je štetna po njegovo zdravlje a jednom do..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.430,00 RSD
  • Lager: Nema na lageru
  • Brend: HUMANA
  • Šifra proizvoda: 241317

Dojenje je najbolji način ishrane za bebe do šest meseci starosti. Odluka majke da ne doji svoje novorođenče je štetna po njegovo zdravlje a jednom doneta odluka teško se menja. Nijedna namirnica, uključujući i posebno formulisane proizvode, ne može da obezbedi sve sastojke koje ima majčino mleko i koji se na pravi način mogu obezbediti samo dojenjem.
Odluka o započinjanju dopunske ishrane može biti doneta samo na osnovu saveta zdravstvenih radnika  koji se brinu o zdravlju odojčeta ili majke, a na bazi individualnih i posebnih potreba za rast i razvoj odojčeta. Dojenje, uz upotrebu dopunskih namirnica, treba nastaviti i posle šest meseci života do kraja druge godine starosti deteta.

Humana 1 početno mleko za odojčad je idealna formula kao dopunska hrana kod dojenja ili kao jedina hrana od rođenja, ukoliko dojenje nije moguće. Humana 1 početno mleko za odojčad možete koristiti tokom čitavog perioda hranjenja deteta na flašicu. Ukoliko uvidite da dete nije sito nakon obroka sa Humana 1 početnim mlekom, od 6. meseca starosti odojčadi možete preći na Humana 2 prelazno mleko za odojčad.

Sastav:

Humana 1 početno mleko za odojčad pored drugih sastojaka sadrži i:

- GOS (galakto-oligosaharide), prebiotska vlakna, identična onima koja se nalaze u majčinom mleku, a koja doprinose normalnom razvoju crevne mikrobiote 

- LCP: dugolančane polinezasićene omega-3 i omega-6 masne kiseline, identične onima koji se nalaze u majčinom mleko. Ovo je posebno važno, jer odojče još uvek ne može samo da ih sintetiše u prvim mesecima života. 

- Laktozu, kao jedini ugljeni hidrat koji se nalazi i u majčinom mleku 

- Bez glutena

Pakovanje: 600 g

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro