Galen Pharm
Korpa

HUMANA 0 SA PREBIOTIKOM 400 G

HUMANA 0 SA PREBIOTIKOM 400 G
HUMANA 0 SA PREBIOTIKOM 400 G
Opis
Koristiti samo pod medicinskim nadzorom. Proizvod nije za parenteralnu upotrebu. Dojenje je najbolji način ishrane za bebe do šest meseci starosti!U p..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.210,00 RSD
  • Lager: Nema na lageru
  • Brend: HUMANA
  • Šifra proizvoda: 242335
Pregleda: 4451

Koristiti samo pod medicinskim nadzorom. Proizvod nije za parenteralnu upotrebu. Dojenje je najbolji način ishrane za bebe do šest meseci starosti!
U posebnim situacijama, kao što je mala telesna težina odojčeta, po preporuci pedijatra, prirodna ishrana može biti dopunjena drugom vrstom hrane specijalno dizajnirane za potrebe ishrane kod odojčadi ili u potpunosti zamenjena sa njom, ukoliko dojenje nije moguće.
Proizvod se može koristiti samo na osnovu saveta zdravstvenih radnika nezavisnih od proizvođača hrane koji se brinu o zdravlju odojčeta ili majke, a na bazi individualnih posebnih potreba za rast i razvoj odojčeta.

Humana 0 je hrana za prevremeno rođenu odojčad i odojčad sa malom telesnom težinom na rođenju (iznad 1800g).
Humana 0 se može koristiti kao jedini izvor hrane ili kao dopuna dojenju.
Sastav mlečne formule Humana 0 je prilagođen povećanim potrebama odojčeta za energijom, proteinima i kalcijumom, kao i još nerazvijenim procesima varenja u ovoj ranoj razvojnoj fazi odojčeta.

Sastav:

Humana 0 sadrži i:

- Dugolančane polinezasićene masne kiseline (LCP), identične onima koje se nalaze u majčinom mleku, kao i  esencijalne omega-3 i omega-6 masne kiseline,  koje su potrebne za normalan rast i razvoj odojčadi. 

- Trigliceride srednjeg lanca (MCT) za čiju apsorpciju nije potrebno prisustvo žučnih kiselina niti enzima lipaze, te su posebno pogodni za ishranu u slučajevima nedovoljno razvijenog sistema za varenje.

- Nukleotide 

- Galakto-oligosaharide (GOS), prebiotska vlakna, identična onim koja se nalaze u majčinom mleku a koja doprinose normalnom razvoju crevne flore.

- Bez glutena

Pakovanje: 400 g

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro