Galen Pharm
Korpa

Holesterol i trigliceridi

Brend: DR VITON
Dr. Viton Omega-3 kapsule sadrže polinezasićene Omega 3 esencijalne masne kiseline: eikozapentaensku (EPA) i dokozaheksaensku kiselinu (DHA) koje ljudsko telo ne može sintetizovati, nego se moraju unositi hranom. Esencijalne masne kiseline imaju važnu ulogu u telu, jer služe kao gradivne jedinice b..
1.089,00 RSD 1.237,50 RSD
Brend: RAZNO
Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (..
2.635,78 RSD 2.995,20 RSD
Brend: HEALTH AID
HeartMax je specijalna formula koja objedinjuje Omega-3 EPA/DHA kiseline, beli luk, amino-kiseline i moćne antioksidanse i pomaže u očuvanju zdravog srca, krvnih sudova i povoljnih vrednosti holesterola.Delovanje:Srce je najvažniji organ u celom telu. Srce je u osnovi mišić koji radi kao pumpa za po..
3.778,79 RSD 4.294,08 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje:Hepalife dodatak ishrani sadrži 2 patentirana aktivna sastojka, holin i vitamin E za brz oporavak jetre.Phosphocomplex™ = silibin + fosfatidilholinAdomix® = S-adenozil-L-metionin (SAMe)Holin L-bitartaratVitamin EPhosphocomplex™ je aktivna supstanca koju čine silibin (nosilac..
2.310,00 RSD 2.625,00 RSD
Brend: RAZNO
Immuno-G je prirodni preparat koji se dobija iz 8 odabranih slojeva medicinske gljive Ganoderma lucidum, uzgajane u laboratorijskim uslovima u Evropskoj uniji. Način uzgoja, sakupljanja materijala i proizvodnje garantuje optimalan sadržaj aktivnih supstansi u svakoj kapsuli i odsustvo toksičnos..
2.471,48 RSD 2.808,50 RSD
Brend: DIETPHARM
Immuno Shark je dijetetski suplement sa alkilglicerolom iz ulja jetre morskog psa koji je namenjen za jačanje imunitetaDelovanje: Ispoljava imunomodulatorno i imunostimulatorno dejstvo.Zahvaljujući imunomodulatornom dejstvu održava ravnotežu imunog sistema bez njegove prekomerne stimulacije. To zna..
660,00 RSD 825,00 RSD
Brend: SWISS NATURE
Inflamawell kapsule sadrže ekstrakt biljke Curcuma longa čiji je aktivni sastojak kurkumin.Delovanje:Jedna kapsula Inflamawell-a sadrži povećanu koncentraciju kurkumina-720 mg od čega je 43,2mg kurkuminoida i dodatno 15 mg vitamina C. Formula je obogaćena vitaminom C koji doprinosi normalnoj funkcij..
3.628,63 RSD 4.123,44 RSD
Delovanje: Aktivni princip cinarin sa ostalim sastojcima prisutnim u ekstraktu povoljno deluje na funkcije jetre i žuči. Preparat se preporučuje, uz odgovarajuću dijetu, kao pomoćno sredstvo u slučajevima povećanog nivoa lipida i holesterola u krvi, kao posledica poremećaja varenja izazvanog nedovo..
303,60 RSD 345,00 RSD
Delovanje:Biljni ekstrakti su visokog kvaliteta, prečišćeni i standardizovani na aktivne supstance. Svojim udruženim dejstvom, oni efikasno snižavaju vrednosti ukupnog holesterola, LDL i triglicerida. Biostatine forte tablete se preporučuju kao dodatak ishrani osobama sa povišenim holesterolom i tri..
1.711,97 RSD 1.945,42 RSD
Delovanje:Biljni ekstrakti su visokog kvaliteta, prečišćeni i standardizovani na aktivne supstance. Svojim udruženim dejstvom, oni efikasno snižavaju vrednosti ukupnog holesterola, LDL i triglicerida. Biostatine forte tablete se preporučuju kao dodatak ishrani osobama sa povišenim holesterolom i tri..
980,76 RSD 1.114,50 RSD
Delovanje:LIPOAKTIV je kubanski polikozanol koji sadrži mešavinu 8 primarnih alifatnih alkohola visoke molekularne težine, prečišćenih iz voska šećerne trske.LIPOAKTIV je potpuno prirodni preparati koji se na Kubi primenjuje pod imenom PPG-Ateromixol.Kao dodatak ishrani Lipoaktiv deluje na:Snižavanj..
1.442,03 RSD
Brend: RAZNO
Lipomezin kao podrška u regulaciji holesterola i triglicerida napravljen je od 100% prirodnih sastojaka koji su optimalno izbalansirani da pomognu u uspostavljanju ravnoteže ukupnog holesterola na bezbedan, prirodan i efikasan način.Delovanje:Lipomezin® je dodatak ishrani na bazi ekstrakta biljaka i..
1.780,00 RSD
Prikazuje se 49 do 60 od 97 (9 strana)