Galen Pharm
Korpa

Higijena usne duplje

Brend: CURAPROX
Delovanje: Pasta za zube Curaprox Enzycal Zero ne sadrži fluor, ne sadrži ulje mentola i ne sadrži agresivno sredstvo za stvaranje pene, natrijum lauril sulfat (NLS), koji se nalazi u većini pasti za zube. Zato je kod upotrebe ove paste sluzokoža usta zaštićena od iritacija i bilo kakvih..
726,00 RSD 825,00 RSD
Brend: CURAPROX
Curasept ADS 205 se koristi za dugoročnu upotrebu i istovremeno za prevenciju karijesa. Sadrži 0.005% hlorheksidin diglukonata i 0,05% fluorida.Delovanje: Pogodna za osobe koje koriste proteze ili ortodontske aparate ili implantate,odnosno osobe sa oštećenim parodontalnim prostorom. Takođe poma..
970,20 RSD 1.102,50 RSD
Brend: CURAPROX
Curasept ADS 212 se koristi za produženu upotrebu. Sadrži 0,12% hlorheksidin diglukonata. Sprečava nastanak plaka.  Potpuno je bez alkohola,tako da nema neprijatnih peckanja sluzavih opni tokom upotrebe.Delovanje: Pogodna za osobe koje koriste proteze ili ortodontske aparate ili implantate..
970,20 RSD 1.102,50 RSD
Brend: CURAPROX
Curasept ADS 220 je namenjen za kratkotrajnu upotrebu. Sadži 0,2% hlorheksidin diglukonataDelovanje: Pogodna za osobe koje koriste proteze ili ortodontske aparate ili implantate,odnosno osobe sa oštećenim parodontalnim prostorom. Takođe pomaže zaštiti desnih pre i posle stomatoloških zahvata il..
970,20 RSD 1.102,50 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje:Olakšava simptome rasta zubića kod odojčadi i dece, pomaže kod gingivitisa i bola u desnima.Njegov sastav čini isključivo kombinacija prirodnih sastojaka: dok valerijana ublažava bol, sadržaj kamilice i propolisa smiruje upalu i dezinfikuje desni.Dologel, za razliku od sličnih proizvoda, n..
699,60 RSD 795,00 RSD
Elgydium Whitening četkica za beljenje poseduje patentirani sistem mikrokuglica koje dopiru do finih brazdi na površini gleđi...
590,04 RSD 670,50 RSD
Elgydium Antiplaque četkica protiv plaka poseduje specijalno dizajnirana ukrštena vlakna za 30% veću efikasnost protiv stvaranja plaka. Za maksimalne rezultate koristiti uz Elgydium Antiplaque pastu za zube. Sve Elgydium četkice poseduju Tynex® dijamantski brušena vlakna koja omogućav..
590,04 RSD 670,50 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje:Fixodent Complete Original adhezivna krema za fiksaciju zubnih proteza je savršena za vas ukoliko jednostavno ne želite da mislite o vašoj protezi. Šta god da radite, šta god da jedete, uživaćete u osećaju sigurnosti jer zubna proteza čvrsto i sigurno stoji na mestu. Fixodent Complete krem..
652,50 RSD
Brend: GENGIGEL
Medicinska sredstva Gengigel sadrže biotehnološki proizvedenu hijaluronsku kiselinu i znatno doprinose sprečavanju krvarenja desni i nastanka parodontalnih bolesti.Delovanje: Gengigel first aid je rastvor za primenu kod kuće za brže zarastanja rana nakon stomatoloških zahvata. Efikasno smanjuje..
1.370,69 RSD 1.557,60 RSD
Brend: GENGIGEL
Gengigel je medicinsko sredstvo na bazi hijaluronske kiseline proizvedene biotehnološkim postupkom koji osigurava visok nivo čistoće hijaluronske kiseline. Formulacija hijaluronske kiseline koja se nalazi u Gengigelu potpuno odgovara onoj koja se prirodno nalazi u zdravim desnima.Svi oblici Gen..
1.285,02 RSD 1.460,25 RSD
Brend: HAMAPHARM
Ginginox gel za desni ublažava bol, olakšava i leči afte, gingivitis, povučene i bolne desni i nadražene i otečene desni.GINGINOX gel za desni preporučuje se za:aftegingivitispovučene i bolne desninadražene i otečene desniPosebno je pogodan kod iritacija i oštećenja lako dostupnih mesta.Ginginox gel..
686,40 RSD 780,00 RSD
Brend: HAMAPHARM
Ginginox hidrogel rastvor za svakodnevnu oralnu higijenu usta ublažava bol, pomaže lečenju desni kod aftoznih ulkusa, upala, džepića, otoka.GINGINOX hidrogel rastvor koristi se kod:Svakodnevne oralne higijeneLečenja desni – aftozni ulkusi, upale, džepići, rane, oteklineDodatno pomaže kod neprijatnog..
765,60 RSD 870,00 RSD
Prikazuje se 73 do 84 od 189 (16 strana)