Galen Pharm
Korpa

Higijena usne duplje

Brend: ZIAJA
Pasta za zube za remineralizaciju efikasno čisti, štiti i zaglađuje površinu zuba. Delovanje:Jača zubnu gleđ. Smanjuje iritaciju desni i štiti od kiselinskog napada i karijesa. Silicijum temeljno čisti zubni plak i vraća prirodnu belinu zubima. Kombinacija arome mente i eugenola pruža prijatan ..
232,35 RSD 309,80 RSD
Brend: ZIAJA
Pasta za zube protiv karijesa pruža antibakterijsku zaštitu i pomaže u sprečavanju nastanka karijesa. Delovanje:Ksilitol štiti od napada kiseline održavajući alkalni pH. Kalcijum glukonat pomaže u remineralizaciji osetljivih delova zuba. Silicijum temeljno čisti plak i vraća prirodnu belinu zub..
232,35 RSD 309,80 RSD
Brend: ZIAJA
Pasta za zube za smanjenje osetljivosti jača zubnu gleđ, štiti desni i izloženi dentin. Delovanje:Pruža zaštitu od kiselina i bakterija i smanjuje osetljivost zuba na hladnu hranu i piće. Silicijum temeljno čisti plak i vraća prirodnu belinu zubima. Nežna aroma mente pruža prijatan osećaj sveži..
232,35 RSD 309,80 RSD
Brend: ESI
ALOE FRESH ® SENSITIVEPasta za zube sa jedinstvenom kombinacijom prirodnih sastojaka. Posebno namenjena osobama koja imaju problem sa:Upaljenim desnimaParadontopatijom Povećanom osetljivošću zubaKsilitol (zaslađivač prirodnog porekla) povećava pH vrednost usne duplje nakon obroka i time sprečav..
435,60 RSD 495,00 RSD
Brend: COLGATE
Delovanje: Colgate Total Whitening pasta za zube predstavlja proizvod iz Colgate linije proizvoda za oralne higijena. Sadrži napredni sastojak za beljenje zuba, koji vašim zubima vraća prirodnu belinu. Efikasno uklanja naslage i diskoloraciju sa zubne gleđi i sprečava njihovo ponovno nastajanje. ..
3.231,36 RSD 3.672,00 RSD
Brend: ELMEX
Zubna pasta Elmex namenjena je zaštiti zuba od karijesa i izloženih zubnih vratova od bolnih nadražaja kao što su vruće, hladno, kiselo, slatko ili dodir.Delovanje: Pruža dugoročnu i efikasnu zaštitu od karijesa jer sadrže aminofluorid koji zube čini otpornim na kiseline i remineralizuje zubnu ..
390,72 RSD 444,00 RSD
Brend: GENGIMED
Pasta za izbeljivanje zubaDelovanje:Dizajnirana tako da zubima vrati prirodnu belinu, bez oštećenja zubne gleđi. U sebi  sadrži mikro kuglice koje pojačavaju efekat izbeljivanja. Redovnom upotrebom sprečava nastanak karijesa i osvežava dah.Sastav:Mikro kristali kalcijuma, mentol, natrijum-la..
99,00 RSD
Zubna pasta Lacalut Aktiv vidno učvršćuje desni, štiti od krvarenja, upala i karijesa. Sadrži aluminijum laktat i aluminijum fluorid, uz dodatak hlorheksidina, alantoina i bisabolola. Delovanje: Aluminijum laktat zaustavlja krvarenje stezanjem desni,&nbs..
489,72 RSD 556,50 RSD
Zubna pasta Lacalut dečija 4-8 godina sigurna je zaštita kod prelaza sa mlečnih na trajne zube. Osvežavajućeg ukusa nane, bez dodatog šećera.Delovanje: Posebna zrnca za čišćenje zuba uklanjaju zubni plak. Remineralizirajućim delovanjem olafluora povećava se tvrdoća zubne gleđi, a zubi..
398,64 RSD 453,00 RSD
Potpomaže mineralizaciju zubne gleđi, uklanja plak i štiti od karijesa. Specijalna zrnca za čišćenje temeljno čiste i odstranjuju naslage na zubima. ​Sadržaj fluorida 1476 ppm.Pakovanje: 75 ml..
489,72 RSD 556,50 RSD
Problem kod abrazivnih pasti koje izbeljuju zube: Veće trošenje zubne gleđi, smanjenje zubne supstance, može da se poveća osetljivost zuba na bol Rešenje – Hidroksilapatit: Zub se sastoji 98% od Hidroksilapatita „tečna zubna gleđ “ Brza i laka ugradnja u supstancu zuba. Delotvornost dokazana na..
699,60 RSD 795,00 RSD
Prikazuje se 169 do 180 od 196 (17 strana)