Galen Pharm
Korpa

HERO TEAT CUCLA L 0M+ (2PACK)

HERO TEAT CUCLA L 0M+ (2PACK)
DO ISTEKA ZALIHA -50 %
HERO TEAT CUCLA L 0M+ (2PACK)
Opis
Opis:HERO TEAT cucla jedina je cucla na svetu koja zatvara uglove bebinih usana, sprečavajući vazduh da uđe i tečnost da izađe. Oblik sličan bradavici..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

531,00 RSD

Cena u apotekama: 1.062,00 RSD

Vaša ušteda: 531,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: HEROBILITY
  • Šifra proizvoda: 30862
  • Vaša ušteda:: 531,00

Opis:
HERO TEAT cucla jedina je cucla na svetu koja zatvara uglove bebinih usana, sprečavajući vazduh da uđe i tečnost da izađe. Oblik sličan bradavici i zakrivljen dizajn otvaraju put lakom prelazu sa dojenja na flašicu. Naš dvostruki anti-colic sistem smanjuje grčeve, gasove i curenje. HERO TEAT cucla je inovativni švedski patent na čekanju od Herobility-ja. 

Sterilizacija i čišćenje:
Pre prve upotrebe oprati, a zatim sterilisati sve delove u kipućoj vodi 5 minuta radi obezbeđivanja higijene.  Operite sve delove u mašini za pranje sudova ili blagoj sapunici odmah nakon upotrebe, a zatim isperite čistom vodom. Bezbedno za pranje u mašini za sudove – imajte na umu da neka hrana (poput paradajz sosa) može obojiti delove. Da biste osigurali pravilno čišćenje i sterilizaciju, svi delovi moraju biti rastavljeni. Temeljno operite ruke i uverite se da su potpuno čiste pre kontakta sa sterilizovanim delovima. Ne koristite abrazivna ili antibakterijska sredstva za čišćenje proizvoda. 

Sklapanje:
Ubacite cuclu u obruč odozdo; pomerajte polako levo-desno i prema gore umesto da je povlačite pravolinijski. Povlačite cuclu sve dok se ne uverite da je njen gornji deo ujednačen sa prstenom. Pogledajte video-zapise sa uputstvima i savete na https://herobility.com/eu/en/heroteat/

Veličine:
Proverite da li je veličina cucle kompatibilna sa pravom vrstom tečnosti i pruža li dobar protok vašoj bebi. Dijagram toka sa uputstvom se nalazi na pakovanju. Hero Teat cucle su dostupne u veličinama S, M, L i XL. 

Važna informacija:
Pre svake upotrebe pregledajte i povucite cuclu u svim pravcima. Bacite je kod prvih znakova oštećenja ili slabosti. Prorez u ventilaciji (ispupčen nastavak s prorezom sa unutrašnje donje strane cucle) može da se zatvori, čime je vazduhu onemogućeno da uđe u bocu tokom hranjenja i, kao rezultat, cucla se deformiše. Ukoliko vam se ovo dogodi, polako pređite prstima preko nastavka nekoliko puta da bi se prorez otvorio. 
Nemojte ostavljati cuclu direktno izloženu sunčevoj svetlosti ili toploti, ili ostaviti u dezinficijensu („rastvoru za sterilizaciju”) duže nego što je preporučeno jer to može oslabiti cuclu. Iz higijenskih razloga, preporučujemo zamenu cucle nakon dva meseca.  

Pakovanje: 2 HERO TEAT cucle

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro