Galen Pharm
Korpa

HERO PACIFIER VARALICA 0m+ (2 PACK) BLACK/GREEN

HERO PACIFIER VARALICA 0m+ (2 PACK) BLACK/GREEN
DO ISTEKA ZALIHA -60 %
HERO PACIFIER VARALICA 0m+ (2 PACK) BLACK/GREEN
Opis
Opis:Udoban dizajn za bebe i roditelje. Varalica Pacifier je bezbedan izbor, s obzirom na to da je napravljena od mekog, ultratankog silikona, čime se..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

424,80 RSD

Cena u apotekama: 1.062,00 RSD

Vaša ušteda 637,20 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: HEROBILITY
  • Šifra proizvoda: 30819
  • Vaša ušteda: 637,20

Opis:
Udoban dizajn za bebe i roditelje. Varalica Pacifier je bezbedan izbor, s obzirom na to da je napravljena od mekog, ultratankog silikona, čime se smanjuje rizik od neusklađenog rasta zubića, čineći ga dodatnim bezbednim za zube i desni bebe. Ivice varalice pokrivene su ekskluzivnim mekanim materijalom za vrhunsku udobnost. Veliki otvori za protok vazduha onemogućavaju iritaciju nežne kože. Uz sterilišući poklopac, koji je sastavni deo pakovanja, uvek ćete imati čistu varalicu gde god da odete.

Sterilizacija i čišćenje:
Pre prve upotrebe oprati, a zatim sterilisati sve delove u kipućoj vodi 5 minuta  ili sterilišućim poklopcem koji  dobijate uz varalicu. Ostavite da se ohladi i istisnite svu preostalu vodu  iz varalice. Očistite pre svake upotrebe radi obezbeđivanja odgovarajućeg stepena higijene. Perite sve delove u mašini za pranje posuđa ili u blagom rastvoru sapunice odmah nakon upotrebe i zatim isperite čistom vodom. Bezbedno za pranje u mašini  za sudove ali imajte  na umu da neka hrana (poput paradajz sosa) može obojiti delove varalice. Da biste osigurali pravilno čišćenje i sterilizaciju, poklopac mora biti odvojen od varalice. Temeljno operite ruke i uverite se da su potpuno čiste pre kontakta sa sterilizovanim delovima. Ne koristite abrazivna ili antibakterijska sredstva za čišćenje proizvoda.

Sterilišući poklopac (samosterilizacija u mikrotalasnoj pećnici). 
Lak i ekološki bezbedan način za sterilizaciju varalice u mikrotalasnoj. Napunite poklopac hladnom vodom i ubacite varalicu unutra. Stavite na tanjir u mikrotalasnoj sa otvorom okrenutim nagore da se voda ne bi prosula. Uključite mikrotalasnu na 750W 3 minuta. Ostavite da se hladi najmanje 10 minuta i istisnite svu preostalu vodu iz varalice.

Važne informacije:
Nikada ne umačite varalicu u slatke supstance ili lekove; to može dovesti do propadanja zuba vašeg deteta. U slučaju da se varalica zaglavi u ustima, ne paničite; ne može se progutati, dizajnirana je tako da se možete izboriti sa tom situacijom. Uvek je koristite pod nadzorom odraslih. Čuvajte je u suvoj, pokrivenoj posudi. Ne ostavljajte varalicu na direktnoj sunčevoj svetlosti ili blizu izvora toplote i ne čuvajte je u dezinficijensu („rastvoru za sterilizaciju”) duže nego što je preporučeno jer to je može oslabiti. Zamenite varalicu nakon 1-2 meseca upotrebe iz bezbednosnih i higijenskih razloga.
Zbog bezbednosti i zdravlja svog deteta, pre svake upotrebe pregledajte i povucite varalicu u svim pravcima. Bacite je na prve znakove oštećenja ili slabosti. 

Pakovanje: 2 HERO PACIFIER varalice

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro