Galen Pharm
Korpa

HERO FLAŠICA SPORT 300ML STONE BLUE

HERO FLAŠICA SPORT 300ML STONE BLUE
DO ISTEKA ZALIHA -60 %
HERO FLAŠICA SPORT 300ML STONE BLUE
Opis
Opis:Dizajniranа za decu u avanturi! HERO SPORT flašica biće tu na svakom koraku. Deci je lako da ih nose i drže zahvaljujući mekoj ručici na poklopcu..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

634,80 RSD

Cena u apotekama: 1.587,00 RSD

Vaša ušteda: 952,20 RSD
  • Lager: Nema na lageru
  • Brend: HEROBILITY
  • Šifra proizvoda: 30895
  • Vaša ušteda:: 952,20

Opis:
Dizajniranа za decu u avanturi! HERO SPORT flašica biće tu na svakom koraku. Deci je lako da ih nose i drže zahvaljujući mekoj ručici na poklopcu. Ne propušta tečnost, lako se otvara i zatvara i dolazi s ventilom protiv izlivanja. Mekani pisak je nežan prema malim ustima, zubima i desnima.

Sterilizacija i čišćenje:
Pre prve upotrebe oprati, a zatim sterilisati sve delove u kipućoj vodi 5 minuta radi obezbeđivanja higijene. Operite sve delove u mašini za pranje sudova ili blagoj sapunici odmah nakon upotrebe, a zatim isperite čistom vodom. Očistite pre svake upotrebe. Bezbedno za pranje u mašini za sudove – imajte na umu da neka hrana (poput paradajz sosa) može obojiti delove boce. Da biste osigurali pravilno čišćenje i sterilizaciju, svi delovi moraju biti rastavljeni. Ne koristite abrazivna ili antibakterijska sredstva za čišćenje proizvodа jer ga mogu oštetiti. 

Zagrevanje:
Nikada ne sipajte kipuću vodu direktno u posudu. Bezbedno za grejanje u mikrotalasnoj pećnici. Uklonite poklopac pre zagrevanja, naročito posle grejanja u mikrotalasnoj i grejaču za flašice. Promešajte temeljno nakon zagrevanja da bi se toplota ravnomerno rasporedila. Ispoštujte vreme grejanja koje je preporučio proizvođač mikrotalasne pećnice. Proverite temperaturu pre serviranja. Ne stavljajte u vrelu pećnicu jer to može oštetiti proizvod. 

Važna informacija:
Pre svake upotrebe pregledajte proizvod i povucite pisak u svim pravcima. Bacite ga kod prvih znakova oštećenja ili slabosti. Ne izlažite pisak direktnom sunčevom zračenju ili toploti i ne ostavljajte da stoji u dezinfekcionom rastvoru („rastvoru za sterilizaciju”) duže nego što je preporučeno jer to može dovesti do slabljenja piska. 

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro