Galen Pharm
Korpa

HERO FLAŠICA SPORT 300ML STONE BLUE

HERO FLAŠICA SPORT 300ML STONE BLUE
HERO FLAŠICA SPORT 300ML STONE BLUE

Opis

Opis:Dizajniranа za decu u avanturi! HERO SPORT flašica biće tu na svakom koraku. Deci je lako da ih nose i drže zahvaljujući mekoj ručici na poklopcu..
1.396,56 RSD

MP cena: 1.587,00 RSD

Vaša ušteda: 190,44 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: HEROBILITY
  • Šifra proizvoda: 30895
Pregleda: 52

Opis:
Dizajniranа za decu u avanturi! HERO SPORT flašica biće tu na svakom koraku. Deci je lako da ih nose i drže zahvaljujući mekoj ručici na poklopcu. Ne propušta tečnost, lako se otvara i zatvara i dolazi s ventilom protiv izlivanja. Mekani pisak je nežan prema malim ustima, zubima i desnima.

Sterilizacija i čišćenje:
Pre prve upotrebe oprati, a zatim sterilisati sve delove u kipućoj vodi 5 minuta radi obezbeđivanja higijene. Operite sve delove u mašini za pranje sudova ili blagoj sapunici odmah nakon upotrebe, a zatim isperite čistom vodom. Očistite pre svake upotrebe. Bezbedno za pranje u mašini za sudove – imajte na umu da neka hrana (poput paradajz sosa) može obojiti delove boce. Da biste osigurali pravilno čišćenje i sterilizaciju, svi delovi moraju biti rastavljeni. Ne koristite abrazivna ili antibakterijska sredstva za čišćenje proizvodа jer ga mogu oštetiti. 

Zagrevanje:
Nikada ne sipajte kipuću vodu direktno u posudu. Bezbedno za grejanje u mikrotalasnoj pećnici. Uklonite poklopac pre zagrevanja, naročito posle grejanja u mikrotalasnoj i grejaču za flašice. Promešajte temeljno nakon zagrevanja da bi se toplota ravnomerno rasporedila. Ispoštujte vreme grejanja koje je preporučio proizvođač mikrotalasne pećnice. Proverite temperaturu pre serviranja. Ne stavljajte u vrelu pećnicu jer to može oštetiti proizvod. 

Važna informacija:
Pre svake upotrebe pregledajte proizvod i povucite pisak u svim pravcima. Bacite ga kod prvih znakova oštećenja ili slabosti. Ne izlažite pisak direktnom sunčevom zračenju ili toploti i ne ostavljajte da stoji u dezinfekcionom rastvoru („rastvoru za sterilizaciju”) duže nego što je preporučeno jer to može dovesti do slabljenja piska. 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
Tagovi: hero , flašica , sport , 300ml , stone , blue , bebi , program