Galen Pharm
Korpa

HERO ECO TODDLER PRIBOR ZA JELO MIST GRAY

HERO ECO TODDLER PRIBOR ZA JELO MIST GRAY
DO ISTEKA ZALIHA -50 %
HERO ECO TODDLER PRIBOR ZA JELO MIST GRAY
Opis
Opis:Vaša beba treba lako da prođe kroz različite faze jedenja. Pribor za jelo HERO ECO TODDLER sadrži viljušku, nož i kašiku. Savršen set za period k..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

921,00 RSD

Cena u apotekama: 1.842,00 RSD

Vaša ušteda: 921,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: HEROBILITY
  • Šifra proizvoda: 30888
  • Vaša ušteda:: 921,00

Opis:

Vaša beba treba lako da prođe kroz različite faze jedenja. Pribor za jelo HERO ECO TODDLER sadrži viljušku, nož i kašiku. Savršen set za period kada vaša beba uči da jede poput mame i tate. 

Čišćenje:
Operite pre prve upotrebe radi obezbeđivanja higijene. Bezbedno za pranje u mašini za sudove. Perite na gornjem stalku mašine za pranje sudova na maksimalno 60°C ili blagom sapunicom odmah nakon upotrebe i zatim isperite čistom vodom. Očistite pre svake upotrebe. Imajte na umu da neka hrana (na primer paradajz sos) može promeniti boju proizvoda. Obezbedite ispravno čišćenje i sterilizaciju. Ne koristite abrazivna ili antibakterijska sredstva za čišćenje proizvoda jer ga mogu oštetiti. Ne kuvajte i ne izlažite proizvod temperaturi iznad 90°C jer materijali mogu da promene oblik ili da se deformišu. 

Važna informacija:
Ovaj proizvod napravljen je od biljnih materijala koji su osetljiviji na spoljašnje uticaje od standardne plastike i s njim treba postupati pažljivo. Nemojte čuvati proizvod na direktnom suncu ili toploti i ne ostavljajte ga da stoji u dezinfekcionom rastvoru („rastvoru za sterilizaciju”) duže nego što je preporučeno jer to može dovesti do slabljenja ili oštećenja materijala od kojih je načinjen. Nemojte stavljati proizvod u zagrejanu rernu jer ga to može oštetiti. 

Pre svake upotrebe pregledajte proizvod i bacite ga kod prvih znakova oštećenja ili slabosti radi bezbednosti i zdravlja svog deteta.

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro