Galen Pharm
Korpa

HERO ECO TODDLER PRIBOR ZA JELO MIST GRAY

HERO ECO TODDLER PRIBOR ZA JELO MIST GRAY
HERO ECO TODDLER PRIBOR ZA JELO MIST GRAY

Opis

Opis:Vaša beba treba lako da prođe kroz različite faze jedenja. Pribor za jelo HERO ECO TODDLER sadrži viljušku, nož i kašiku. Savršen set za period k..
1.620,96 RSD

MP cena: 1.842,00 RSD

Vaša ušteda: 221,04 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: HEROBILITY
  • Šifra proizvoda: 30888
Pregleda: 55

Opis:

Vaša beba treba lako da prođe kroz različite faze jedenja. Pribor za jelo HERO ECO TODDLER sadrži viljušku, nož i kašiku. Savršen set za period kada vaša beba uči da jede poput mame i tate. 

Čišćenje:
Operite pre prve upotrebe radi obezbeđivanja higijene. Bezbedno za pranje u mašini za sudove. Perite na gornjem stalku mašine za pranje sudova na maksimalno 60°C ili blagom sapunicom odmah nakon upotrebe i zatim isperite čistom vodom. Očistite pre svake upotrebe. Imajte na umu da neka hrana (na primer paradajz sos) može promeniti boju proizvoda. Obezbedite ispravno čišćenje i sterilizaciju. Ne koristite abrazivna ili antibakterijska sredstva za čišćenje proizvoda jer ga mogu oštetiti. Ne kuvajte i ne izlažite proizvod temperaturi iznad 90°C jer materijali mogu da promene oblik ili da se deformišu. 

Važna informacija:
Ovaj proizvod napravljen je od biljnih materijala koji su osetljiviji na spoljašnje uticaje od standardne plastike i s njim treba postupati pažljivo. Nemojte čuvati proizvod na direktnom suncu ili toploti i ne ostavljajte ga da stoji u dezinfekcionom rastvoru („rastvoru za sterilizaciju”) duže nego što je preporučeno jer to može dovesti do slabljenja ili oštećenja materijala od kojih je načinjen. Nemojte stavljati proizvod u zagrejanu rernu jer ga to može oštetiti. 

Pre svake upotrebe pregledajte proizvod i bacite ga kod prvih znakova oštećenja ili slabosti radi bezbednosti i zdravlja svog deteta.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
Tagovi: hero , eco , toddler , pribor , za , jelo , mist , gray , bebi , program