Galen Pharm
Korpa

HERO ECO STARTER SET ZA RUČAVANJE 4 DELA MIST GRAY

HERO ECO STARTER SET ZA RUČAVANJE 4 DELA MIST GRAY
HERO ECO STARTER SET ZA RUČAVANJE 4 DELA MIST GRAY

Opis

Opis:HERO ECO STARTER set za ručavanje sadrži sve što vam je potrebno za obrok sa svojim detetom. Ergonomsko dizajnirana kašika, revolucionarna prsluk..
5.805,36 RSD

MP cena: 6.597,00 RSD

Vaša ušteda: 791,64 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: HEROBILITY
  • Šifra proizvoda: 30899
  • Vaša ušteda:: 791,64
Pregleda: 97

Opis:
HERO ECO STARTER set za ručavanje sadrži sve što vam je potrebno za obrok sa svojim detetom. Ergonomsko dizajnirana kašika, revolucionarna prsluk portikla i pametni tanjir koji se pričvršćuje na silikonsku podlogu – vrhunski komplet za vašu trpezu! 

Portikla
Ne izbeljivati, ne peglati, ne čistiti hemijski i ne sušiti u mašini za sušenje veša. Napravljena od pamuka i poliuretana. 

Pre svake upotrebe pregledajte proizvod i bacite ga kod prvih znakova oštećenja ili slabosti radi bezbednosti i zdravlja svog deteta.

NAPOMENA! Nikada ne koristite mikrotalasnu pećnicu za zagrevanje portikle ili podloge zbog toga što sadrže magnete.

Podloga, kašika i tanjir

Čišćenje:
Operite pre prve upotrebe radi obezbeđivanja higijene. Bezbedno za pranje u mašini za sudove. Perite na gornjem stalku mašine za pranje sudova na maksimalno 60°C ili blagom sapunicom odmah posle upotrebe i zatim isperite čistom vodom. Očistite pre svake upotrebe. Imajte na umu da neka hrana (na primer paradajz sos) može promeniti boju proizvoda. Obezbedite ispravno čišćenje i sterilizaciju. Ne koristite abrazivna ili antibakterijska sredstva za čišćenje proizvoda jer ga mogu oštetiti. Ne kuvajte i ne izlažite proizvod temperaturi iznad 90°C jer materijali mogu da promene oblik ili da se deformišu.
Važna informacija:
Eco kašika i Eco tanjir napravljeni su od biljnih materijala koji su osetljiviji na spoljašnje uticaje od standardne plastike i s njima treba postupati pažljivo. Nemojte čuvati proizvod na direktnom suncu ili toploti i ne ostavljajte ga da stoji u dezinfekcionom rastvoru („rastvoru za sterilizaciju“) duže nego što je preporučeno jer to može dovesti do slabljenja ili oštećenja materijala od kojih je načinjen.
Pre svake upotrebe pregledajte proizvod i bacite ga kod prvih znakova oštećenja ili slabosti radi sigurnosti i zdravlja svog deteta.
NAPOMENA! Nikada ne koristite mikrotalasnu pećnicu za zagrevanje portikle ili podloge zbog toga što sadrže magnete.

Zagrevanje:
Budite posebno pažljivi ako zagrevate hranu u mikrotalasnoj pećnici – toplota može naneti štetu vašem detetu. Ispoštujte vreme grejanja koje je preporučio proizvođač mikrotalasne.Ne stavljajte proizvod u zagrejanu rernu jer ga to može oštetiti.

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro
Tagovi: hero , eco , starter , set , za , ručavanje , 4 , dela , mist , gray , bebi , program