Galen Pharm
Korpa

HERO ECO SIPPY ŠOLJA PINK

HERO ECO SIPPY ŠOLJA PINK
HERO ECO SIPPY ŠOLJA PINK

Opis

Opis:Bez obzira na to šta je deci potrebno ili šta zahtevaju, HERO ECO SIPPY šolja će Vam to obezbediti. Vaše dete je može koristiti kao šolju s poklo..
1.158,96 RSD

MP cena: 1.317,00 RSD

Vaša ušteda: 158,04 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: HEROBILITY
  • Šifra proizvoda: 30887
Pregleda: 63

Opis:
Bez obzira na to šta je deci potrebno ili šta zahtevaju, HERO ECO SIPPY šolja će Vam to obezbediti. Vaše dete je može koristiti kao šolju s poklopcem ili skinuti poklopac i napraviti šolju s drškama. Takođe možete dodati slamčicu, što čini ispijanje tečnosti još zabavnijim! HERO ECO SIPPY šolja je jedinstvena kao i Vaše dete. 

Čišćenje:
Operite pre prve upotrebe radi obezbeđivanja higijene. Bezbedno za pranje u mašini za sudove. Perite na gornjem stalku mašine za pranje sudova na maksimalno 60°C ili blagom sapunicom odmah posle upotrebe i zatim isperite čistom vodom. Očistite pre svake upotrebe. Imajte na umu da neka hrana (na primer paradajz sos) može promeniti boju proizvoda. Obezbedite ispravno čišćenje i sterilizaciju. Ne koristite abrazivna ili antibakterijska sredstva za čišćenje proizvoda jer ga mogu oštetiti. Ne kuvajte i ne izlažite proizvod temperaturi iznad 90°C jer materijali mogu da promene oblik ili da se deformišu. 

Zagrevanje:
Nikada ne sipajte kipuću vodu direktno u čašu. Bezbedno za grejanje u mikrotalasnoj pećnici. Budite dodatno oprezni kada zagrevate tečnost u mikrotalasnoj. Pre serviranja uvek proverite temperaturu tečnosti. Toplota može naškoditi Vašem detetu. Ispoštujte vreme grejanja koje je preporučio proizvođač mikrotalasne pećnice. Ne stavljajte proizvod u zagrejanu rernu jer ga to može oštetiti. 

Važna informacija:
Ovaj proizvod napravljen je od biljnih materijala koji su osetljiviji na spoljašnje uticaje od standardne plastike i s njim treba postupati pažljivo. Pre svake upotrebe pregledajte proizvod i bacite ga kod prvih znakova oštećenja ili slabosti. Nemojte čuvati proizvod na direktnom suncu ili toploti i ne ostavljajte ga da stoji u dezinfekcionom rastvoru („rastvoru za sterilizaciju”) duže nego što je preporučeno jer to može dovesti do slabljenja ili oštećenja materijala od kojih je načinjen. Slamčice nisu pogodne za decu mlađu od 6 meseci. 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
Tagovi: hero , eco , sippy , šolja , pink , bebi , program