Galen Pharm
Korpa

HERO ECO MINI PLACEMENT SET ZA RUČAVANJE 2 DELA MIST GRAY

HERO ECO MINI PLACEMENT SET ZA RUČAVANJE 2 DELA MIST GRAY
DO ISTEKA ZALIHA -60 %
HERO ECO MINI PLACEMENT SET ZA RUČAVANJE 2 DELA MIST GRAY
Opis
Opis:HERO ECO MINI set je jednostavan za upotrebu. Tanjir i podloga pričvršćuju se na čistu, ravnu površinu, što sprečava tanjir da se prevrne. Čišćen..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.582,80 RSD

Cena u apotekama: 3.957,00 RSD

Vaša ušteda 2374,20 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: HEROBILITY
  • Šifra proizvoda: 30902
  • Vaša ušteda: 2374,20

Opis:
HERO ECO MINI set je jednostavan za upotrebu. Tanjir i podloga pričvršćuju se na čistu, ravnu površinu, što sprečava tanjir da se prevrne. 

Čišćenje:
Operite pre prve upotrebe radi obezbeđivanja higijene. Bezbedno za pranje u mašini za sudove. Perite na gornjem stalku mašine za pranje sudova na maksimalno 60°C ili blagom sapunicom odmah posle upotrebe i zatim isperite čistom vodom. Očistite pre svake upotrebe. Imajte na umu da neka hrana (na primer paradajz sos) može promeniti boju proizvoda. Obezbedite ispravno čišćenje i sterilizaciju. Ne koristite abrazivna ili antibakterijska sredstva za čišćenje proizvoda jer ga mogu oštetiti. Ne kuvajte i ne izlažite proizvod temperaturi iznad 90°C jer materijali mogu da promene oblik ili da se deformišu. 

Važna informacija:
Eco tanjir napravljen je od biljnih materijala koji su osetljiviji na spoljašnje uticaje od standardne plastike i s njim treba postupati pažljivo. Da biste izbegli povrede, ne dozvolite da vaše dete proizvod koristi samo, bez nadzora odraslih. Nemojte čuvati proizvod na direktnom suncu ili toploti i ne ostavljajte ga da stoji u dezinfekcionom rastvoru („rastvoru za sterilizaciju”) duže nego što je preporučeno jer to može dovesti do slabljenja ili oštećenja materijala od kojih je načinjen. Ne stavljajte proizvod u zagrejanu rernu jer ga to može oštetiti. 

Pre svake upotrebe pregledajte proizvod i bacite ga kod prvih znakova oštećenja ili slabosti radi sigurnosti i zdravlja svog deteta.

NAPOMENA! Nikada ne koristite mikrotalasnu pećnicu za zagrevanje portikle ili podloge zbog toga što sadrže magnete.

Eco tanjir 

Zagrevanje:
Budite posebno pažljivi ako zagrevate hranu u mikrotalasnoj pećnici – toplota može naneti štetu vašem detetu. Ispoštujte vreme grejanja koje je preporučio proizvođač mikrotalasne.

NAPOMENA! Nikada ne koristite mikrotalasnu pećnicu za zagrevanje podloge zbog toga što sadrži magnete. Ne stavljajte proizvod u zagrejanu rernu jer ga to može oštetiti.

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro