Galen Pharm
Korpa

HERO ECO KAŠIKA BLUE (3PACK)

HERO ECO KAŠIKA BLUE (3PACK)
HERO ECO KAŠIKA BLUE (3PACK)

Opis

Opis:HERO ECO kašika neophodna je za vas kao roditelja zbog jedinstvenog dizajna. Oblik kašike savršen je za uzimanje hrane u različitim pravcima. Dug..
1.158,96 RSD

MP cena: 1.317,00 RSD

Vaša ušteda: 158,04 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: HEROBILITY
  • Šifra proizvoda: 30890
Pregleda: 55

Opis:
HERO ECO kašika neophodna je za vas kao roditelja zbog jedinstvenog dizajna. Oblik kašike savršen je za uzimanje hrane u različitim pravcima. Duga ručka i suptilna kuka na kraju kašike savršeno odgovaraju vašoj ruci. 

Čišćenje:
Operite pre prve upotrebe radi obezbeđivanja higijene. Bezbedno za pranje u mašini za sudove. Perite na gornjem stalku mašine za pranje sudova na maksimalno 60°C ili blagom sapunicom odmah posle upotrebe i zatim isperite čistom vodom. Očistite pre svake upotrebe. Imajte na umu da neka hrana (na primer paradajz sos) može promeniti boju proizvoda. Obezbedite ispravno čišćenje i sterilizaciju. Ne koristite abrazivna ili antibakterijska sredstva za čišćenje proizvoda jer ga mogu oštetiti. Ne kuvajte i ne izlažite proizvod temperaturi iznad 90°C jer materijali mogu da promene oblik ili da se deformišu. 

Zagrevanje:
Posebno obratite pažnju ako hranu grejete u mikrotalasnoj pećnici – toplota može naškoditi vašem detetu. Ispoštujte vreme zagrevanja koje je preporučio proizvođač mikrotalasne. Uvek proveravajte temperaturu tečnosti ili hrane pre posluživanja. Ne stavljajte proizvod u zagrejanu rernu jer ga to može oštetiti. 

Važna informacija:
Ovaj proizvod napravljen je od biljnih materijala koji su osetljiviji na spoljašnje uticaje od standardne plastike i s njim treba postupati pažljivo.  Nemojte čuvati proizvod na direktnom suncu ili toploti i ne ostavljajte ga da stoji u dezinfekcionom rastvoru („rastvoru za sterilizaciju“) duže nego što je preporučeno jer to može dovesti do slabljenja ili oštećenja materijala od kojih je načinjen. 

Pre svake upotrebe pregledajte proizvod i bacite ga kod prvih znakova oštećenja ili slabosti radi bezbednosti i zdravlja svog deteta.

Pakovanje: 3 HERO ECO kašike

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
Tagovi: hero , eco , kašika , blue , (3pack) , bebi , program