Galen Pharm
Korpa

HERO ECO BABY FLAŠICA 220ML/7,5OZ MIST GRAY

HERO ECO BABY FLAŠICA 220ML/7,5OZ MIST GRAY
DO ISTEKA ZALIHA -60 %
HERO ECO BABY FLAŠICA 220ML/7,5OZ MIST GRAY
Opis
Opis:Udoban dizajn za bebe i roditelje. Dvostruki anti-colic sistem zatvara uglove bebinih usana i smanjuje grčeve, gasove, prosipanje i curenje. Spec..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

930,24 RSD

Cena u apotekama: 2.325,60 RSD

Vaša ušteda 1395,36 RSD
  • Lager: Nema na lageru
  • Brend: HEROBILITY
  • Šifra proizvoda: 30837
  • Vaša ušteda: 1395,36

Opis:
Udoban dizajn za bebe i roditelje. Dvostruki anti-colic sistem zatvara uglove bebinih usana i smanjuje grčeve, gasove, prosipanje i curenje. Specijalni poklopac za mešanje olakšava pripremu mlečne formule bez zadržavanja grudvica na cucli. Mekan oblik, nalik majčinim grudima, omogućava prirodan osećaj za lak prelaz sa dojenja na flašicu. Veoma široko grlo omogućava lako punjenje i čišćenje. 

Sterilizacija i čišćenje:
Obratite pažnju: 
ne preporučuje se učestalo otkuvavanje proizvoda jer dugotrajno izlaganje temperaturama iznad 90°C može dovesti do deformisanja eko-materijala. Pre prve upotrebe operite blagim deterdžentom, zatim sterilišite sve delove u kipućoj vodi 5 minuta da biste osigurali odgovarajući stepen higijene.
Napomena: prilikom otkuvavanja obratite pažnju da nijedan deo proizvoda ne dodiruje dno posude i da se svi delovi potpuno ohlade pre upotrebe. Na taj način sprečavate oštećenje i deformaciju proizvoda. Bezbedno za pranje u mašini za pranje sudova. Perite na gornjem stalku mašine za pranje sudova na maksimalno 60°C ili blagom sapunicom odmah posle upotrebe i zatim isperite čistom vodom. Očistite pre svake upotrebe. Imajte u vidu da voda sa velikim sadržajem minerala (tvrda voda) i/ili određena hrana mogu obojiti proizvod. Da biste osigurali pravilno čišćenje i sterilizaciju, svi delovi moraju biti rastavljeni. Ne koristite abrazivna ili antibakterijska sredstva za čišćenje proizvoda jer ga mogu oštetiti. 

Sklapanje: Ubacite cuclu u obruč odozdo; pomerajte polako levo-desno i prema gore umesto da je povlačite pravolinijski. Povlačite cuclu sve dok se ne uverite da je njen gornji deo ujednačen sa prstenom.
Pogledajte video-zapise sa uputstvima i savete na 
https://herobility.com/eu/en/heroteat/

Mešanje:
Preporučujemo korišćenje mreže za mešanje uz pametni (smart) poklopac. Na ovaj način vaša flašica radiće kao šejker i nikada nećete imati problema sa grudvicama u tečnosti ili cucli.
Napomena: kada koristite pametni poklopac, vodite računa da temperatura tečnosti ne bude viša od 
45°C jer se tom prilikom stvara pritisak koji može dovesti do curenja tečnosti. 

Zagrevanje:
Nikada ne sipajte ključalu vodu u flašicu. Bezbedno za grejanje u mikrotalasnoj pećnici. Uklonite poklopac za mešanje i cuclu pre zagrevanja, naročito pre zagrevanja u mikrotalasnoj ili grejaču za flašice. Budite posebno oprezni prilikom zagrevanja u mikrotalasnoj. Promešajte temeljno nakon zagrevanja da bi se toplota ravnomerno rasporedila. Ispoštujte vreme grejanja koje je preporučio proizvođač mikrotalasne pećnice. Ne stavljajte u vrelu pećnicu jer to može oštetiti proizvod. Proverite temperaturu pre serviranja. 

Veličine:
Proverite da li je veličina cucle kompatibilna sa pravom vrstom tečnosti i pruža li dobar protok vašoj bebi. Dijagram toka sa uputstvom nalazi se na pakovanju. Anti-colic cucle dostupne su u veličinama XS, S, M, L i XL. 

Važna informacija:
Pre svake upotrebe pregledajte i povucite cuclu u svim pravcima. Bacite je kod prvih znakova oštećenja ili slabosti. Prorez u ventilaciji (ispupčen nastavak s prorezom sa unutrašnje donje strane cucle) može da se zatvori, čime je vazduhu onemogućeno da uđe u bocu tokom hranjenja i, kao rezultat, cucla se deformiše. Ukoliko vam se ovo dogodi, polako pređite prstima preko nastavka nekoliko puta da bi se prorez otvorio. Nemojte ostavljati cuclu direktno izloženu sunčevoj svetlosti ili toploti ili ostaviti u dezinficijensu („rastvoru za sterilizaciju”) duže nego što je preporučeno jer to može oslabiti cuclu. Iz higijenskih razloga, preporučujemo zamenu cucle nakon dva meseca.
Uvek proverite temperaturu hrane pre hranjenja. Držite sve komponente koje se ne koriste van dometa dece. 

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro