Galen Pharm
Korpa

HERO BOTTLE FLAŠICA 340ML/12OZ BLUE

HERO BOTTLE FLAŠICA 340ML/12OZ BLUE
DO ISTEKA ZALIHA -60 %
HERO BOTTLE FLAŠICA 340ML/12OZ BLUE
Opis
Opis:Udoban dizajn za bebe i roditelje. Dvostruki anti-colic sistem zatvara uglove bebinih usana i smanjuje grčeve, gasove, prosipanje i curenje. Spec..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

736,80 RSD

Cena u apotekama: 1.842,00 RSD

Vaša ušteda 1105,20 RSD
  • Lager: Nema na lageru
  • Brend: HEROBILITY
  • Šifra proizvoda: 30830
  • Vaša ušteda: 1105,20

Opis:
Udoban dizajn za bebe i roditelje. Dvostruki anti-colic sistem zatvara uglove bebinih usana i smanjuje grčeve, gasove, prosipanje i curenje. Specijalni pametni poklopac i mreža za mešanje olakšavaju pripremu mlečne formule bez zadržavanja grudvica na cucli. Mekan oblik, nalik majčinim grudima, omogućava prirodan osećaj za lak prelaz sa dojenja na flašicu. U pakovanje je uključena i posuda za odlaganje mleka, užine i dr. koja se može prikačiti za flašicu. Veoma široko grlo omogućava lako punjenje i čišćenje.

Sterilizacija i čišćenje:
Pre prve upotrebe operite i sterilišite sve delove u kipućoj vodi 5 minuta radi obezbeđivanja higijene. Perite sve delove u mašini za pranje posuđa ili blagom sapunicom odmah posle upotrebe i zatim isperite čistom vodom. Očistite pre svake upotrebe. Bezbedno za pranje na gornjem stalku mašine za sudove. Imajte na umu da određena hrana (npr. paradajz sos) može obojiti proizvod. Da biste osigurali pravilno čišćenje i sterilizaciju, svi delovi moraju biti rastavljeni. Ne koristite abrazivna ili antibakterijska sredstva za čišćenje proizvoda jer ga mogu oštetiti.

Sklapanje: 
Ubacite cuclu u obruč odozdo, pomerajte polako levo-desno i prema gore umesto da je povlačite pravolinijski. Povlačite cuclu sve dok se ne uverite da je njen gornji deo ujednačen sa prstenom. Pogledajte video zapise sa uputstvima i savete na 
www.herobility.com/eu/en/heroteat

Mešanje:
Preporučujemo korišćenje mreže za mešanje uz pametni (smart) poklopac. Na ovaj način vaša flašica radiće kao šejker i nikada nećete imati problema sa grudvicama u tečnosti ili cucli.
Napomena: kada koristite pametni poklopac, vodite računa da temperatura tečnosti ne bude viša od 45 °C jer se tom prilikom stvara pritisak koji može dovesti do curenja tečnosti.

Zagrevanje:
Nikada ne sipajte ključalu vodu u flašicu. Bezbedno za grejanje u mikrotalasnoj pećnici. Uklonite poklopac za mešanje i cuclu pre zagrevanja, naročito pre zagrevanja u mikrotalasnoj ili grejaču za flašice. Budite posebno oprezni prilikom zagrevanja u mikrotalasnoj. Promešajte temeljno nakon zagrevanja da bi se toplota ravnomerno rasporedila. Ispoštujte vreme grejanja koje je preporučio proizvođač mikrotalasne pećnice. Ne stavljajte u vrelu pećnicu jer to može oštetiti proizvod. Proverite temperaturu pre serviranja.

Veličine:
Proverite da li je veličina cucle kompatibilna sa pravom vrstom tečnosti i pruža li dobar protok vašoj bebi. Dijagram toka sa uputstvom nalazi se na pakovanju. Anti-colic cucle dostupne su u veličinama XS, S, M, L i XL.

Posuda za čuvanje:
Koristite je za pripremu i čuvanje mlečne formule, užine i sl. Štiti od curenja i pogodna je za čuvanje tečnosti i hrane. Bezbedno za grejanje u mikrotalasnoj pećnici. Uklonite poklopac pre zagrevanja, naročito nakon grejanja u mikrotalasnoj. Mogu se prikačiti za HERO ECO BABY flašicu i HERO SIPPY čašu, a uklapaju se i jedna u drugu – savršene kada izlazite napolje. Prodaju se i odvojeno.

Važna informacija:
Pre svake upotrebe pregledajte i povucite cuclu u svim pravcima. Bacite je kod prvih znakova oštećenja ili slabosti. Prorez u ventilaciji (ispupčen nastavak s prorezom sa unutrašnje donje strane cucle) može da se zatvori, čime je vazduhu onemogućeno da uđe u bocu tokom hranjenja i, kao rezultat, cucla se deformiše. Ukoliko vam se ovo dogodi, polako pređite prstima preko nastavka nekoliko puta da bi se prorez otvorio. Nemojte ostavljati cuclu direktno izloženu sunčevoj svetlosti ili toploti ili ostaviti u dezinficijensu („rastvoru za sterilizaciju”) duže nego što je preporučeno jer to može oslabiti cuclu. Iz higijenskih razloga, preporučujemo zamenu cucle nakon dva meseca.
Uvek proverite temperaturu hrane pre hranjenja. Držite sve komponente koje se ne koriste van dometa dece. 

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro