Galen Pharm
Korpa

GASIMETIN SIMETIKON 125MG KESICE A20

GASIMETIN SIMETIKON 125MG KESICE A20
GASIMETIN SIMETIKON 125MG KESICE A20
Opis
Delovanje:Gasimetin prašak za peroralnu primenu je medicinsko sredstvo koje sadrži simetikon, supstancu koja mehanički razgrađuje mehuriće gasa koji s..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

646,80 RSD

Cena u apotekama: 735,00 RSD

Vaša ušteda: 88,20 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: ESENSA
  • Šifra proizvoda: 32099
  • Vaša ušteda:: 88,20

Delovanje:
Gasimetin prašak za peroralnu primenu je medicinsko sredstvo koje sadrži simetikon, supstancu koja mehanički razgrađuje mehuriće gasa koji se nalaze u gastrointestinalnom traktu. Pod uticajem simetikona, mehurići se grupišu stvarajući slobodni gas koji se potom lakše eliminiše.
Jedna od najčešćih manifestacija viška gasova u digestivnom traktu je osećaj težine i pritiska u abdomenu neposredno nakon obroka. Višak gasova, ukoliko nije prouzrokovan nekim oboljenjem, javlja se uglavnom usled neadekvatnih navika u ishrani. Određena hrana može izazvati pojavu gasova u većoj meri, kao i aerofagija (gutanje vazduha) i stres.
Aktivna supstanca u Gasimetinu, simetikon, efikasno ublažava simptome prekomernog nakupljanja gasova u crevima. S obzirom na to da nema sistemsko delovanje niti je poznato da stupa u bilo kakve interakcije, smatra se potpuno bezbednim za upotrebu. Trudnice i dojilje ga takođe mogu koristiti nakon konsultacije sa lekarom.

  • Smanjuje simptome gastrointestinalnih poremećaja koji se mogu pripisati prisustvu gasova (meteorizam, flatulencija, osećaj napetosti/nadutosti u stomaku, podrigivanje)
  • Direktna forma omogućava brzu i komfornu primenu, u svakoj prilici, bez upotrebe tečnosti
  • 1 kesica (1 doza) sadrži 125 mg simetikona, klinički dokazane efikasnosti
  • Može se bezbedno koristiti paralelno sa većinom lekova i suplemenata
  • Prijatan ukus limuna

Način primene:
Odrasli i deca starija od 12 godina mogu da koriste jednu kesicu Gasimetin praška za peroralnu primenu sa 125 mg simetikona 3 puta dnevno, za vreme ili posle obroka. Takođe, može se koristiti i uveče pre spavanja, ili po potrebi, vodeći računa da se ne prelaze preporučene doze.

Sadržaj kesice treba rastopiti direktno u ustima i progutati. Nakon upotrebe se može popiti malo vode, po želji.

Sastav:
1 kesica sadrži 125 mg simetikona.

Pakovanje: 20 kesica praška za oralnu primenu

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro