Galen Pharm
Korpa

FLASTER ANTIREUMATSKI KHAN

FLASTER ANTIREUMATSKI KHAN
-10 %
FLASTER ANTIREUMATSKI KHAN

Opis

Khan Yaki je perforirani flaster na bazi kapsaicina koji ima dugotrajno toplotno delovanje. Na mestu nanošenja, povećava temperaturu kože i uzrokuje p..
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Min
Sek
216,00 RSD
240,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: ESENSA
  • Šifra proizvoda: 10591
Pregleda: 2302

Khan Yaki je perforirani flaster na bazi kapsaicina koji ima dugotrajno toplotno delovanje. Na mestu nanošenja, povećava temperaturu kože i uzrokuje pojačanu prokrvljenost sa povećanim crvenilom koji dovodi do prijatnog osećaja toplote.

Delovanje:
Kapsaicin ima antireumatsko i antiinflamatorno dejstvo, pa se koristi kao lokalno sredstvo za ublažavanje bolova, napetosti i ukočenosti u mišicima, zglobovima i kostima. Najčešci su bolovi u donjem delu leđa (lumbalni sindrom) i ukočenost zglobova kolena, šake, ramena (osteoartroza). Tegobe su posebno izražene u hladnom delu godine, zbog vlage i nestabilnog vremena, tako da je lokalno zagrevanje bolnih mesta efikasan način da se tegobe ublaže i poboljša kvalitet života.

  • deluje povoljno na napetost i ukočenost u mišićima,zglobovima i kostima
  • brz i dugotrajan toplotni efekat
  • jednostavna aplikacija

Sastav:
1 flaster (12cm x 17cm) sadrži 53 mg oleoresina ljute paprike (Capsicum
Frutescens Oleoresin), što odgovara 4,69 mg kapsaicina.

Način primene:
Flaster nalepiti na čistu i suvu kožu ravnomernim pritiskom na bolno mesto.Dejstvo počinje 20 do 30 minuta nakon aplikacije, na mestu ispod flastera javlja se prijatan osećaj toplote ili blagog peckanja. Flaster bi trebalo nositi dok prijatan osećaj toplote ne nestane, obično 2 dana. Za intenzivniji osećaj toplote mesto koje se tretira flasterom je potrebno dodatno utopliti. 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.