Galen Pharm
Korpa

EVA QU SUPOZITORIJE A6

EVA QU SUPOZITORIJE A6
EVA QU SUPOZITORIJE A6
Opis
Eva/qu® supozitorije deluju isključivo lokalno i ne sadrže laksativne sastojke koji, ukoliko ih organizam resorbuje, mogu dovesti do neželjenih spored..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

673,20 RSD

Cena u apotekama: 765,00 RSD

Vaša ušteda: 91,80 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: RAZNO
  • Šifra proizvoda: 240394
  • Vaša ušteda:: 91,80

Eva/qu® supozitorije deluju isključivo lokalno i ne sadrže laksativne sastojke koji, ukoliko ih organizam resorbuje, mogu dovesti do neželjenih sporednih dejstava, kao što su ozbiljna dehidratacija, disbalans elektrolita, kolitis indukovan laksansima itd.
Eva/qu® supozitorije ne stvaraju zavisnost. Treba ih primeniti jedino u slučaju potrebe.

Delovanje:
Posle stavljanja, Eva/qu® supozitorija se rastvara u rektumu i za 3-4 minuta oslobađa se veliki broj šumećih mehurića koji pritiskaju i masiraju zidove rektuma.
Otopljena supozitorija omekšava stvrdnutu stolicu.
Efervescentni nadražaj pomaže odvajanje, brzu i zadovoljavajuću evakuaciju.
Supozitorije se mogu primenjivati duže vreme da bi se održao i obnovio usporeni mehanizam pražnjenja.
Upotreba Eva/qu® supozitorija uvek je indikovana kod svih oblika čestih konstipacija, i habitualnih (koji su posledica loših navika) i hroničnih. Zbog svoje efikasnosti i delikatnog lokalnog fiziolškog dejstva, kao i zbog sastava koji ne iritira i supstanci koje se ne resorbuju, supozitorije se preporučuju u toku trudnoće i dojenja, za nepokretne i hendikepirane pacijente, za starije i osobe sa neurološkim oboljenjima. Eva/qu® supozitorije se primenjuju za pražnjenje creva pre operacije ili dijagnostičkih procedura (npr. kod hirurških, gastroenteroloških i uroloških ispitivanja, ultrazvuka prostate i rektoskopije). Izuzetno su korisne na putovanjima, kada se može desiti neočekivana konstipacija, a neophodno je brzo i efikasno pražnjenje. Izuzetno su pogodne kada je potreban izbor: gde i kada obaviti svoje potrebe, van neudobnih toaleta u kancelariji, restoranu, aerodromu, vozu. Preventivno delovanje: korisno je primeniti preventivne mere u cilju čišćenja rektuma od ostataka stolice. Rektalna higijena može sprečiti upale, ragade, hemoroide i neoplazije.

Sastav:
Natrijum bikarbonat, kalijum bitartarat, voda,  polietilenglikol

Način primene:
Izvadite supozitoriju iz hermetičkog pakovanja i umetnite je u anus (otvor pozadi). Uvlačenje je lakše ako se supozitorija prethodno pokvasi vodom. Ukoliko korisnik pati od lezija ili hemoroida, preporučuje se prethodno podmazivanje (lubrikacija) vazelinom, suncokretovim ili maslinovim uljem. Supozitorija obično dovodi do pokretanja creva u toku nekoliko minuta. Važno je dozvoliti da delovanje bude potpuno. Preporučuje se korisniku da zadrži supozitoriju u rektumu što je duže moguće i pored očiglednog nadražaja, u stanju kretanja pre nego u sedećem ili ležećem položaju.

Pakovanje: 6 supozitorija

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro