Galen Pharm
Korpa

ERBAVEN RETARD TROXERUTIN TABLETE A30

ERBAVEN RETARD TROXERUTIN TABLETE A30
ERBAVEN RETARD TROXERUTIN TABLETE A30
Opis
Delovanje: Erbaven tablete su dodatak ishrani i redovnom upotrebom otklanjaju tegobe proširenih vene, popucalih kapilara i hemoroida.  Tablete su in..
818,40 RSD

MP cena: 930,00 RSD

Vaša ušteda: 111,60 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: ESI
  • Šifra proizvoda: 244677
  • Vaša ušteda:: 111,60
Pregleda: 4936

Delovanje:
Erbaven tablete
su dodatak ishrani i redovnom upotrebom otklanjaju tegobe proširenih vene, popucalih kapilara i hemoroida. 
Tablete su inovativna formula sa trokserutinom i biljnim ekstraktima divljeg kestena, crvenog grožđa, centele, ruskusa i borovnice.
Trokserutin (flavonoid dobijen iz cvetova japanskog bagrema) se koristi u tretmanu venske insuficijencije, deluje protiv oticanja nogu i poboljšava mikrocirkulaciju. Aktivni sastojci biljnih ekstrakata deluju povoljno na zidove vena, smanjuju oticanje nogu i pucanje kapilara, ublažavaju crvenilo, grčeve i trnjenje nogu.

Redovno korišćenje erbaven tableta takođe sprečava pojavu hemoroida i uklanja tegobe ukoliko su se već pojavile. Specijalna fromulacija tableta omogućava da se aktivni sastojci postepeno oslobađaju i resorbuju u gastrointestinalnom traktu čime se postiže produženo (retard) delovanje i organizam ima mogućnost da maksimalno apsorbuje sve aktivne sastojke.
Troxerutin - flavonoid koji se dobija iz pupoljka japanskog bagrema, efikasan je u tretmanu venske insuficijencije i povoljno utiče na mikrocirkulaciju. 

Divlji kesten - prirodno bogat escinom, pospešuje vazokonstrikciju smanjujući na taj način propadanje vena i kapilara i poboljšava funkciju perifernih krvnih sudova.

Centela - tradicionalno se koristi kod oticanja nogu, za lečenje celulita i uopšte kod problema sa venskom cirkulacijom.

Crveno grožđe- zahvaljujući svom sadržaju antocijanozida i leukoantocijana, deluje kao vazotonik i sprečava pucanje kapilara.

Ruskus ojačava zidove krvnih sudova i poboljšava venski tonus. Poboljšava eliminaciju prekomernih tečnosti stimulišući diurezu.

Borovnica sprečava propustljivost kapilara. Ima antitrombocitno i antiinflamatorno dejstvo. Zahvaljujući antocijanima i taninima deluje vazoprotektivno i sprečava nastanak edema.

Način primene:
1 tableta dnevno. Preporučuje se dužina primene od 2 nedelje.

Pakovanje: 30 tableta

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro