Galen Pharm
Korpa

Elixa -20% mart YETTEL

Brend: ELIXA
Bogata krema namenjena suvoj i normalnoj koži.Delovanje: Obnavlja i regeneriše strukturu kože dajući joj mekoću i gipkost;Dubinski hidrira kože, vraća joj blistav i mladalački izgled;Redovnom upotrebom kreme poboljšava se elastičnost, čvrstoća kože kao i sprečava nastanak bora;Način primene:Kor..
790,00 RSD
Brend: ELIXA
Delovanje:Ulje ricinusa je bogato ricinoleičnom kiselinom koja ima dokazano antimikozno i antibakterijsko delovanje. Bogato je vitaminom E koji kao antioksidans štiti kožu od slobodnih radikala. Masne kiseline koje se nalaze u ovom ulju: lionoleiska, sterainska i dihidrostearinska štite i regenerišu..
270,00 RSD
Brend: ELIXA
Delovanje:Elixa sirup belog sleza održava zdravlje respiratornih organa i umanjuje nadražaj na kašalj. Beli slez ima umirujuće i prijatno dejstvo na grlo, ždrelo i glasne žice. Pruža olakšanje u slučaju nadražaja/iritacije grla, ždrela i glasnih žica. Beli slez je po svom svom dejstvu..
288,00 RSD
Brend: ELIXA
Delovanje:Elixa sirup bokvice je namenjen za oralnu upotrebu. Koristi se za olakšavanje disanja i iskašljavanja kod akutnog i hroničnog kašlja i bronhitisa.Način primene:Deca do 7 godina: 4 puta dnevn po 1 malu kašiku (5 mL).Odrasli i deca preko 7 godina: 4 puta dnevno po 2 male kašike (10..
288,00 RSD
Brend: ELIXA
Delovanje:Elixa sirup od jagorčevine pospešuje razređivanje sekreta i olakšava iskašljavanje, kod svih stanja praćenih produktivnim kašljem. Deluje kao antiseptik i ekspektorans.Način primene:Deca od 4 do 7 godina: 3 puta dnevno po 1 malu kašiku (5 mL).Odrasli i deca preko 7 godina: 3 puta dnevno po..
288,00 RSD
Brend: ELIXA
Delovanje:Elixa sirup timijana je namenjen za oralnu upotrebu, kao terapija jakog kašlja, suvog i produktivnog, kod bronhijalnog katara i drugih hroničnih bolesti disajnih organa. Razređuje sekret i olakšava disanje.Način primene:Deca od 2 do 6 godina: 3 puta dnevno po ½ -1 malu kašiku (5 mL).Deca o..
328,00 RSD
Brend: ELIXA
Delovanje:Elixa supozitorije protiv hemoroida sadrže kantarionovo ulje, koje smiruje upalne procese, deluje kao prirodni antiseptik i ubrzava epitelizaciju. Kantarionovo ulje je bogato hipericinom, taninima i flavonoidima koji pomažu kod upale i epitelizacije kože i sluzokože. U cveto..
233,00 RSD
Brend: ELIXA
Delovanje:Parafin ima okluzivni uticaj na kožu što znači da ostaje na površini i stvara zaštitni sloj koji u isto vreme čuva epiderm od spoljašnjih uticaja i zadržava vlagu. Parafinsko ulje ima hidrirajući i umirujući efekat, stoga se koristi za negu suve kože, posebno kože ruke i stopala. S ob..
157,00 RSD
Brend: ELIXA
Delovanje:Elixa tigrova mast se koristi za ublažavanje bolova kod hroničnih degenerativnih oboljenja zglobova i mišića kao i kod lakših sportskih povreda. Preporučuje se kod reumatskih tegoba, lumbaga, neuralgija i ukočenosti. Na mestu primene smiruje upalni proces i može se koristiti kod ..
145,20 RSD 165,00 RSD
ELIXA VAGITORIJE SA KANTARIONOVIM ULJEM A7
AKCIJA OD 01.05-30.05.2023. -20 %
Brend: ELIXA
Delovanje:Elixa vagitorije sadrže kantarionovo ulje, koje smiruje upalne procese, deluje kao prirodni antiseptik i ubrzava epitelizaciju. Kantarionovo ulje je bogato hipericinom, taninima i flavonoidima koji pomažu kod upale i epitelizacije kože i sluzokože i vaginalnih infekcija. Preporučuje s..
214,40 RSD 268,00 RSD
Brend: ELIXA
Delovanje:Elixa vazelin je čista farmaceutska supstanca bez dodatih kiselina, parfema, konzervanasa i aroma. Svoje blagotvorno dejstvo na koži ostvaruje stvaranjem tankog, masnog filma koji deluje protektivno, sprečava gubitak vode i isušivanje kože. Obnavljajući hidrolipidn..
225,00 RSD
Prikazuje se 25 do 35 od 35 (3 strana)