Galen Pharm
Korpa

Elixa -20% mart YETTEL

Brend: ELIXA
Bogata krema namenjena svim tipovima kožeDelovanje: Za intenzivnu negu kože lica i vrata;Hidrira i održava tonus kože;Vitamini i antioksidansi iz biljnih ulja osiguravaju negu i najzahtevnije kože,te usporavaju njeno starenje;Brzo se upija i odlična je podloga za svakodnevnu šminku;Način primen..
990,00 RSD
Brend: ELIXA
Bogata krema namenjena suvoj i normalnoj koži.Delovanje: Za intenzivnu negu kože lica i vrata;Hidrira i održava tonus kože;Vitamini i antioksidansi iz biljnih ulja osiguravaju negu i najzahtevnije kože,te usporavaju njeno starenje;Način primene:Koristi se uveče nakon uobičajenog higijenskog tre..
990,00 RSD
ELIXA KANTARION ULJE ZA SPOLJAŠNJU PRIMENU 30ML
AKCIJA OD 01.05-30.05.2023. -20 %
Brend: ELIXA
Delovanje:Ulje kantariona (Oleum Hyperici) je uljani ekstrakt vrhova cvetova kantariona (Hyperici flos). Ulje od kantariona ima epitelizarajuće, antiseptičko i antiinflamatorno dejstvo, pa se koristi za zarastanje rana, kod opekotina i hemoroida. Kantarion i ulje od kantariona su..
185,60 RSD 232,00 RSD
Brend: ELIXA
Delovanje:Elixa krema za ruke je namenjena nezi i zaštiti kože ruku koja je izložena negativnim uticajima spoljašnje sredine. Obnavlja ispucalu i suvu kožu ruku. Redovno nanošenje obezbeđuje da koža ruku bude nežna, meka i zaštićena.Način primene:Naneti kremu nekoliko puta dnevno i ob..
252,00 RSD
Brend: ELIXA
Delovanje: Visokoprečišćeni lanolin je supstanca prirodnog porekla sa najmanje potencijala za izazivanje reakcije preosetljivosti. Veoma je pogodan za zaštitu i negu izuzetno osetljive kože sklone iritacijama kakva je koža bradavica na dojkama. Lanolin obezbeđuje potrebnu vlažnost i masnoću te ..
435,00 RSD
Brend: ELIXA
Delovanje:Elixa mast protiv hemoroida se koristi u lokalnoj terapiji spoljašnjih i unutrašnjih hemoroida, ekcema i svraba u predelu anusa.Način primene:Utrljati 1-2 dnevno na obolelo mesto 7-10 dana.Sastav:1g masti sadrži 0.1g peruanskog balzama, 0.1g uljanog ekstrakta kantariona, 0.1g teč..
229,68 RSD 261,00 RSD
Brend: ELIXA
Delovanje:Mast je namenjena za negu i zaštitu usana.Način primene: Spolja, usne mazati nekoliko puta na dan i noću. Sastav:Tečni parafin, cetil-palmitat, beli pčelinji vosak, vitamin E i miris.Pakovanje: 10gAroma: Bergamot..
148,00 RSD
Brend: ELIXA
Delovanje:Mast je namenjena za negu i zaštitu usana.Način primene: Spolja, usne mazati nekoliko puta na dan i noću. Sastav:Tečni parafin, cetil-palmitat, beli pčelinji vosak, vitamin E i miris.Pakovanje: 10gAroma: Malina..
148,00 RSD
Brend: ELIXA
Delovanje:Mast je namenjena za negu i zaštitu usana.Način primene: Spolja, usne mazati nekoliko puta na dan i noću. Sastav:Tečni parafin, cetil-palmitat, beli pčelinji vosak, vitamin E i miris.Pakovanje: 10gAroma: Vanila..
148,00 RSD
Brend: ELIXA
Delovanje:Elixa mast za utrljavanje i inhalaciju se nanosi spolja kao inhalacioni ekspektorans za utrljavanje na kožu za olakšavanje tegoba kao što su prehlada i grip. Takođe uklanja bol u mišićima reumatskog porekla, glavobolju kao i bol uzrokovan nakupljanjem viška mlečne kisel..
231,00 RSD
Brend: ELIXA
Delovanje:Nevenovo ulje (Oleum calendulae) je uljani ekstrakt vrhova cvetova nevena (Calendula officinalis). Odgovara svim tipovima kože. Latice i polen nevena su bogati hemijskim jedinjenjima koja su zaslužna za antiinflamatorno, antioksidantno, antivirusno i antimikrobno delovanje ulja. ..
248,00 RSD
Brend: ELIXA
Delovanje: Obezbeđuje optimalnu hidratantnost kože i daje joj nežan i svež izgled.Dubinski hidrira kožu dajući joj mekoću i elastičnost;Redovnom upotrebom kreme umanjuje se nastanak bora;Način primene:Kremu svakodnevno  blago umasirati u očišćenu kožu lica i vrata.Sastav:Aqua, Glycerine, E..
790,00 RSD
Prikazuje se 13 do 24 od 35 (3 strana)