Galen Pharm
Korpa

ELEVIT TABLETE A30

ELEVIT TABLETE A30
ELEVIT TABLETE A30

Opis

Distribucija ovog leka preko interneta je strogo zabranjena i regulisana propisima zakona Republike Srbije, dok je prezentacija istog na internetu doz..
0,00 RSD
  • Lager: Nema na lageru
  • Brend: ELEVIT
  • Šifra proizvoda: 18977
Pregleda: 10492

Distribucija ovog leka preko interneta je strogo zabranjena i regulisana propisima zakona Republike Srbije, dok je prezentacija istog na internetu dozvoljena, isključivo u cilju informisanja opšte i stručne javnosti o njegovoj nameni i boljeg upoznavanja sa osnovnim karakteristikama samog leka.

PRAVILNIK O NAČINU OGLAŠAVANJA LEKA, ODNOSNO MEDICINSKOG SREDSTVA (''Sl. Gl. RS", br.79/2010) MOŽETE POGLEDATI OVDE.

Delovanje:
Elevit Pronatal tablete su multivitaminsko-mineralni preparat, klinički ispitan i namenjen trudnicama i dojiljama. Preporučuje se i kao optimalna priprema tela pre začeća, tokom planiranja trudnoće. Ishrana tokom trudnoće i dojenja je izuzetno značajna i potrebe za vitaminima i mineralima se povećavaju. Elevit Pronatal zadovoljava ovu povećanu potrebu za gvožđem, folnom kiselinom i drugim važnim vitaminima i mineralima, smanjuje rizik od deformacija neuralne cevi i smanjuje rizik od drugih poremećaja srca i krvnih sudova, kao i urinarnog trakta.

Sastav:
12 vitamina: vitamin A 3600 IU, vitamin B1 1,55 mg, vitamin B2 1,8 mg, vitamin B6 2,6 mg, vitamin B12 4,0 µg, vitamin C 100,0 mg, vitamin D3 500 IU, vitamin E 15 IU, kalcijum pantotenat 10,0 mg, biotin 0,2 mg, folna kiselina 0,8 mg, nikotinamid 19,0 mg.
7 minerala i elemenata u tragovima: gvožđe 60,0 mg, kalcijum 125,0 mg, bakar 1,0 mg, magnezijum 100,0 mg, mangan 1,0 mg, fosfor 125,0 mg, cink 7,5 mg.

Način primene:
Preporučena doza je jedna tableta dnevno. Popijte je celu sa čašom vode, po mogućnosti uz obrok. Ukoliko patite od jutarnjih mučnina, lek uzmite u podne, odnosno uveče. Razdelna crta služi samo kako bi se olakšalo lomljenje, ako imate poteškoća sa gutanjem cele tablete.  

Pakovanje:
30 tableta

Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek, posavetovati se sa lekarom ili farmaceutom.

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro

Nisam robot!
Tagovi: elevit , tablete , a30 , vitamini , i , minerali