Galen Pharm
Korpa

Kosa, koža i nokti

Brend: MAX MEDICA
Delovanje:Vitamin C se veoma uspešno koristi pri lečenju i olakšavanju različitih bolesti, pre svega raznih infekcija, povreda, i slično. Vitamin C može biti značajan i u tretiranju astme, kao i u sprečavanju nastajanja kardiovaskularnih bolesti. Ubrzava zarastanje rana i štiti od raznih zagađivača ..
310,59 RSD 352,94 RSD
Brend: MAX MEDICA
X-LAB kapsule, formulisane na bazi ekstrakta lista koprive i kompleksa  vitamina i minerala, su „X-faktor“ koji će učiniti vašu kosu zanosnom.Delovanje:Zahvaljujući efektu svojih sastojaka, X-LAB kapsule doprinose boljoj prokrvljenosti temena, hrane folikul dlake, čineći ga jačim, i na taj nači..
1.716,05 RSD 1.950,06 RSD
Brend: MERZ
Merz Spezial dražeje predstavljaju dodatak ishrani specijalno formulisan za postizanje lepe, zdrave i sjajne kose, kože i jakih noktiju.Jedinstvena kombinacija vitamina, minerala i nutrijenata neophodnih za zdravu kožu, kosu i nokte, koji obezbeđuju telu suspstance neophodne za formiranje zdravih će..
1.273,80 RSD 1.447,50 RSD
Brend: MERZ
Merz Spezial dražeje predstavljaju dodatak ishrani specijalno formulisan za postizanje lepe, zdrave i sjajne kose, kože i jakih noktiju.Jedinstvena kombinacija vitamina, minerala i nutrijenata neophodnih za zdravu kožu, kosu i nokte, koji obezbeđuju telu suspstance neophodne za formiranje zdravih će..
2.292,84 RSD 2.605,50 RSD
Brend: RAZNO
Mumie tablete su prirodni multimineralni kompleks, koji se koristi za poboljšanje opšteg stanja organizma i nezamenjiv je dodatak ishrani savremenog čoveka.Delovanje:Za jačanje opšteg stanja organizma Kod preloma kostiju Za povrede i opekotine Sportistima Kod istegnuća mišića..
1.293,60 RSD 1.470,00 RSD
Delovanje:Granule za otapanje u ustima prijatnog ukusa breskve i marakujeza direktnu energijuza smanjenje umora i iscrpljenostiza svakodnevnu dopunu dnevnih potreba za B vitaminimaVitamini B2, B6 i B12 doprinose normalnom energetskom metabolizmu kao i smanjenju umora i iscrpljenosti. Folna kiselina ..
686,40 RSD 780,00 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje: Noni Lucas BIO sok je 100% čist, nerazređen, izvorni sok iz strogo kontrolisanog biološkog uzgoja. Na osnovu naučnih istraživanja i iskustava korisnika, opšta saznanja o Noniju su:pomlađuje i obnavlja ćelije u našem telu preventivno deluje na degenerativne bolesti i opšte stanj..
4.092,00 RSD 4.650,00 RSD
Brend: ESI
Dijetetski dodatak ishrani sa Biotinaxom, vitaminima, mineralima i aminokiselinama, koristan za oštećenu kosu, nokte i kožu. Rigenforte kapsule su patentirana tehnologija komapnije ESI® s.p.a. Svaka kaspula, sa odloženim delovanjem, sadrži 4 male tablete. Dve od tih tableta sadrže sumporne aminokis..
732,60 RSD 832,50 RSD
Brend: ANAFARM
Delovanje: SELEN je esencijalni mikroelement. Uloga selena u organizmu je da doprinosi: - normalnoj funkciji štitaste žlezde - održavanju normalne kose i normalnih noktiju - zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i - normalnoj spermatogenezi.Naša zemlja spada u selenom deficitarno područje, ..
405,00 RSD
Brend: ANAFARM
Delovanje: SELEN je esencijalni mikroelement. Uloga selena u organizmu je da doprinosi: - normalnoj funkciji štitaste žlezde - održavanju normalne kose i normalnih noktiju - zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i - normalnoj spermatogenezi.Naša zemlja spada u selenom deficitarno podru..
195,00 RSD
Brend: ANAFARM
Delovanje: SELEN je esencijalni mikroelement. Uloga selena u organizmu je da doprinosi: normalnoj funkciji štitaste žlezde,  normalnoj funkciji imunološkog sistema,  održavanju normalne kose i normalnih noktiju, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i normalnoj sperma..
480,00 RSD
Brend: ANAFARM
Delovanje: SELEN je esencijalni mikroelement. Uloga selena u organizmu je da doprinosi:normalnoj funkciji štitaste žlezde, normalnoj funkciji imunološkog sistema, održavanju normalne kose i normalnih noktiju, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i normalnoj spermatogenezi.Naš..
225,00 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje:Super Collagen Anti-Age predstavlja "mezoterapiju" bez igle. Efikasna formula anti-age supstanci koja iznutra poboljšava kondiciju kože.Usporava proces starenjaVraća prirodan i zdrav izgledPoboljšava tonus kožeUblažava postojeće boreSprečava nastanak novihHidrira kožuČini ten blistavi..
2.831,40 RSD 3.217,50 RSD
Brend: RAZNO
Revolucionarna formula za podmlađivanje lica i tela u novom obliku. Direct - u formi mikro granula koji se rastapa direktno u ustima bez dodavanja vode.-Brzo-Lako-Komforno-Sjajan ukus kalifornijske pomorandžeJedini preparat koji sadrži 2 različita tipa kolagena u maximalnoj dozi sa Vitaminom C i Mag..
918,00 RSD 1.080,00 RSD
Brend: RAZNO
Jedini preparat koji sadrži 2 različita tipa kolagena u maximalnoj dozi sa Vitaminom C i Magnezijumom.Podmlađuje kožu, kosu, nokte ali i vaše zglobove, tetive i ligamente. Prvi rezultati vidljivi već posle 20 dana upotrebe.Redovnom upotrebom tableta Super Collagen Beauty dobićete maximalne rezultate..
1.935,45 RSD 2.277,00 RSD
Prikazuje se 16 do 30 od 54 (4 strana)