Galen Pharm
Korpa

DIABETWELL KREM 25ML

DIABETWELL KREM 25ML
DIABETWELL KREM 25ML

Opis

DIABETWELL krem je revolucionarna formula na našem tržištu namenjena prevenciji dijabetesnog stopala, najburnije komplikacije dijabetesa. Delovanje:DI..
2.368,08 RSD

MP cena: 2.691,00 RSD

Vaša ušteda: 322,92 RSD
Pregleda: 314

DIABETWELL krem je revolucionarna formula na našem tržištu namenjena prevenciji dijabetesnog stopala, najburnije komplikacije dijabetesa.

Delovanje:
DIABETWELL krem pruža efikasnu negu i utiče na mikro oštećenja nastala na suvoj i oštećenoj koži.

  • Peptidni kompleks je sastavljen od odabranih amino kiselina koje se vezuju za receptore u dubljim slojevima kože i stimulišu sintezu kolagena, fibronektina i glukozaminglikana. Ovakva reakcija podstiče rast ćelija vezivnog tkiva, ubrzava regeneraciju i efikasno hidrira kožu.
  • Alantoin je aktivni sastojak prirodnog porekla koji stimuliše deobu i rast ćelija u potkožnom tkivu. Na ovaj način se ubrzava regeneracija i hidratacija, što čini kožu glatkom.
  • Ekstrakt lista ruzmarina ima jak antioksidativni, antiseptički i antimikrobni efekat koji štite kožu od delovanja slobodnih radikala i mikroorganizama, i na taj način smanjuju mogućnost nastanka infekcija kod mikro oštećenja.

Indikacije za primenu su prevencija dijabetesnog stopala, oštećenje trofike kože kod hronične venske insuficijencije, vaskulitisa i duge imobilizacije.

Aktivni sastojci su: peptidni kompleks, alantoin i ekstrakt lista ruzmarina.

Način primene:
1-2 puta dnevno naneti u tankom sloju.

Pakovanje: 25 ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
Tagovi: diabetwell , krem , 25ml , dijabetes