Galen Pharm
Korpa

Dezodoransi i antiperspiransi

Dezodorans krema za žene, sa nežnom mirisnom notom i moćnim antiperspirantnim dejstvom za efikasnu i dugotrajnu zaštitu od neprijatnih mirisa tela.Delovanje:Bez alkohola.Pogodna za mlade i sportiste.Sadrži Pantenol i Alantoin.Ne sadrži alkohol i ne iritira kožu. Veoma je korisna i omiljena kod ..
298,50 RSD
Brend: EUCERIN
Delovanje:Eucerin Dezodorans pH5 Roll-On sa 0% aluminijuma ne sadrži ni aluminijum (ACH), ni alkohol, ni parabene. Čak i posebno osetljiva koža (i ona sa neurodermatitisom) dobro podnosi ovaj proizvod. Ovaj dezodorans je toliko blag da može da se nanese na kožu odmah nakon brijanja ili epilacije. Ne..
1.221,26 RSD
Brend: RAZNO
Zaštita od neprijatnih mirisa tokom znojenja.Delovanje: Lidera dezodorans krema predstavlja jedinstveni proizvod koji spečava formiranje neprijatnog mirisa dok se znojite. Lidera krema sadrži aktivan sastojak koji vezuje za sebe neprijatan miris, međutim,krema ne sprečava znojenje. Krema ima de..
333,53 RSD
Brend: NIVEA
Nivea dezodorans PEARL & BEAUTY sadrži dragocene ekstrakte bisera i pruža pouzdanu 48h zaštitu od znojenja uz ujednačenu boju i negu kože pazuha. Optimalna kombinacija pouzdane antiperspirantne zaštite i blage NIVEA nege.Delovanje:    48h pouzdana zaštita od znojenja za lepu i suv..
377,28 RSD 428,73 RSD
Brend: NIVEA
NIVEA Men Silver Protect dezodorans, moćna, dugotrajna zaštita, specijalno razvijena za muškarce, protiv znojenja i neprijatnih mirisa.Delovanje: Formulacija sa srebrnim jonima, sprečava razmnožavanje bakterija i neprijatnih mirisa. Zaštita od znojenja i do 48h. Antiperspirantno delovanje...
370,10 RSD 420,57 RSD
Brend: NUXE
Delovanje:Roll-on dezodorans: 24-satna zaštita od neprijatnih mirisa.Ovaj dezodorans opremljen je “inteligentnom” tehnologijom: trio aktivnih sastojaka koji se prilagođavaju potrebama kože kako bi učinkovito spečili mirise tokom 24 sata. Njegova fluidna tekstura s revitalizujućim mirisom zelenog čaj..
1.193,17 RSD
Brend: PERSPI-GUARD
Delovanje:Lekari i farmaceuti su nakon istraživanja u zadnjih 15 godina otkrili formulu za rešavanje klinički vidljive hiperhidroze ili kako to jednostavnije zovemo prekomerno znojenje.Perspi-Guard® Roll On Aloe Vera, je klinički odobreno sredstvo koje osigurava 5-dnevnu potpunu zaštitu od znojenja ..
1.900,80 RSD 2.160,00 RSD
Brend: PERSPI-GUARD
Delovanje:Perspi-Guard sprej je klinički odobreno sredstvo koje osigurava 5-dnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa. Pruža potpunu zaštitu, prijatan osećaj a time i samopouzdanje.Perspi-Guard sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških obika..
2.442,00 RSD 2.775,00 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje: Sante Kristal Deo Stik – za ekstra osetljive. Sante Kristal Deo Stik sprečava nastanak bakterija koje uzrokuju stvaranje neugodnog mirisa bez ometanja normalne funkcije znojnih žlezda i bez zatvaranja pora. Deo stik kristal daje dugotrajnu svežinu. Posebno je pogodan za osetljivu kožu..
1.181,03 RSD 1.342,08 RSD
Brend: URIAGE
Delovanje:URIAGE DEODORANT Osvežavajući dezodorans sa prirodnim alum kristalom. Sprečava znojenje i uklanja neprijatne mirise pružajući 24-časovnu zaštitu. Bez aluminijum hlorhidrata, alkohola i parabena. Hipolaregen.Način primene:Dobro promućkati pre upotrebe. Naprskati na suvu i čistu kožu pa..
1.254,00 RSD 1.425,00 RSD
Brend: URIAGE
Delovanje:Roll on bez aluminujum-hlorhidrata pruža osećaj meke i hidrirane kože. Inhibiše enzime koji uzrokuju prekomerno znojenje, efikasno se bori protiv neprijatnih mirisa tokom 24h. Anti-adhezivna aktivnost inhibiše enzime koji uzrokuju povećano znojenje. Bez žutih i belih tragova. Sa Uriag..
990,00 RSD 1.125,00 RSD
Brend: URIAGE
Delovanje:Roll on bez aluminujum-hlorhidrata pruža osećaj meke i hidrirane kože. Inhibiše enzime koji uzrokuju prekomerno znojenje, efikasno se bori protiv neprijatnih mirisa tokom 24h. Anti-adhezivna aktivnost inhibiše enzime koji uzrokuju povećano znojenje. Bez žutih i belih tragova. Sa Uriag..
1.386,00 RSD 1.575,00 RSD
Prikazuje se 25 do 36 od 49 (5 strana)