Galen Pharm
Korpa

Dezodoransi i antiperspiransi

VICHY DEODORANT ROLL-ON DEZODORANS ZA REGULACIJU PREKOMERNOG ZNOJENJA DO 48H BEZ BELIH TRAGOVA I ŽUTIH FLEKA 50ML
DO ISTEKA ZALIHA
Brend: VICHY
48h antiperspirantne zaštite. Testirano pod dermatološkim nadzorom. Hipoalergeno. Osetljiva koža.Delovanje: Antiperspirantno dejstvo 48h. Vidljivo smanjenje pojave žute boje i fleka od ostataka dezodoransa na tkaninama. Bez belih fleka na tamnoj garderobi.Način primene: Nanosite na č..
1.353,39 RSD 1.537,94 RSD
VICHY DEODORANT ROLL-ON DEZODORANS ZA REGULACIJU ZNOJENJA DO 48H ZA OSETLJIVU I DEPILIRANU KOŽU 50ML
DO ISTEKA ZALIHA
Brend: VICHY
Nežna formula koja je razvijena posebno za osetljivu i depiliranu kožu.Delovanje: Njene antiperspirantne supstance zajedno sa umirujućim kopleksom Proline Cutei vašu kožu 48 sati efikasno štite od prekomernog znojenja i obezbeđuju joj izuzetnu toleranciju. Ova hipoalergena formula je testi..
1.150,48 RSD 1.307,36 RSD
VICHY DEODORANT ROLL-ON MINERALNI DEZODORANS ZA OPTIMALNU TOLERANCIJU 48H 50ML
DO ISTEKA ZALIHA
Brend: VICHY
Za osetljivu kožu koja reaguje na aluminijumove soli. Hipoalergeno. Bez alkohola. Bez parfema.Delovanje:Za žene u potrazi za dezodoransom bez aluminijumovih soli maksimalne efikasnosti bez kompromisa prema toleranciji. Spoj cink glukonata sa delovanjem protiv neprijatnih mirisa, provitamina B5, ..
1.126,37 RSD 1.279,97 RSD
VICHY DEODORANT STRESS RESIST ROLL-ON DEZODORANS ZA REGULACIJU PREKOMERNOG ZNOJENJA 72H 50ML
DO ISTEKA ZALIHA
Brend: VICHY
Delovanje: Izuzetna efikasnost protiv znojenja, čak i u stresnim uslovima. Ovaj tretman je bogat aktivnim sastojcima protiv znojenja, mineralima jake moći upijanja i kompleksom Perspicalm™, koji reguliše nalete toplote i prekomerno znojenje u stresnim situacijama. Tako zaštićeni, ose..
1.353,39 RSD 1.537,94 RSD
Brend: VICHY
Delovanje: Njegova formula obogaćena antiperspirantnim supstancama i umirujućim oligo-cinkom reguliše znojenje i umiruje Vašu kožu do 48h. Hipoalergena formula BEZ PARABENA nežna je prema Vašoj osetljivoj koži i nudi optimalnu toleranciju. Bez mirisa, bez alkohola. 48-satno delo..
1.174,80 RSD 1.335,00 RSD
VICHY HOMME DEODORANT ROLL-ON CLINICAL CONTROL 96H 50 ML VICHY HOMME DEODORANT ROLL-ON CLINICAL CONTROL 96H 50 ML
DO ISTEKA ZALIHA
Brend: VICHY
Efikasan dermatološki testiran antiperspirant sa antibakterijskim dejstvom koji pruža dugotrajnu zaštitu od znoja i neprijatnih mirisa do 96 sati.Delovanje:Idealan za muškarce koje se intenzivno znoje, ultra tolerantna, moćna formula koja se brzo suši obogaćena je aktivnim sastojcima protiv znojenja..
1.352,74 RSD 1.537,20 RSD
Brend: DERMEDIC
48h antiperspirantne zaštite. Testirano pod dermatološkim nadzorom. Hipoalergeno. Osetljiva koža.Delovanje:Efikasno smanjuje i reguliše znojenje, smiruje iritaciju. Hipoalergeno. Sprečava razvoj mikroorganizama odgovornih za neprijatne mirise. Nema tragova na odeći. 48-časovna zaštita. Neutralan mi..
1.102,21 RSD 1.252,51 RSD
Brend: DUCRAY
Delovanje:Hidrosis CONTROL antiperspirantni roll-on omogućava efikasnost i toleranciju u slučajevima preteranog znojenja. Antiperspiantni roll-on brzo i dugotrajno kontroliše preterano znojenje. Za efikasnost Hidrosis CONTROL antiperspirantnog roll on-a zaslužna je sinergija aktivnih ..
1.386,00 RSD 1.980,00 RSD
Brend: DUCRAY
Delovanje:Hidrosis CONTROL antiperspirantna krema pruža efikasnost i podnošljivost u slučajevima preteranog znojenja. Antiperspiantna krema brzo i dugotrajno kontroliše preterano znojenje. Za efikasnost Hidrosis CONTROL antiperspirantne kreme zaslužna je sinergija aktivnih sastojaka koji omogućavaju..
1.307,25 RSD 1.867,50 RSD
Dezodorans krema za dugotrajnu zaštitu od neprijatnog mirisa tela sa moćnim antiperspirantnim dejstvom. Delovanje:Bez alkohola.Sadrži Vitamin E i Alantoin.Pogodna za mlade i sportiste.Ne sadrži alkohol i ne iritira kožu, te je veoma korisna i omiljena kod svih generacija, a posebno kod mla..
298,50 RSD
Kreirana za muškarce, sa opuštajućom mirisnom notom i moćnim antiperspirantnim dejstvom za efikasnu i dugotrajnu zaštitu od neprijatnih mirisa tela. Delovanje:Dezodorans krema za muškarce.Bez alkohola.Sadrži Aloja Veru i Alantoin.Ne iritira kožu.Veoma korisna i omiljena kod svih generacija, a posebn..
0,00 RSD
EGO DEO sapun temeljno čisti kožu i pruža joj pouzdanu zaštitu od neželjenih mirisa.Delovanje:Efikasno i nežno čisti kožu.Obogaćen vitaminom E i Alantoinom.Pogodan za svakodnevnu upotrebu.Formulacija obogaćena vitaminom E i Alantoinom neguje Vašu kožu, ne narušava prirodnu ravnotežu zaštitnog hidrol..
133,50 RSD
Prikazuje se 13 do 24 od 51 (5 strana)