Galen Pharm
Korpa

Čišćenje uha

Brend: ESENSA
Oto aqua clean je sprej rastvor za uvo koji deluje antiseptično. Koristi se za ispiranje ušnog kanala, za omekšavanje i uklanjanje ceruminoznog čepa.Delovanje:  Za održavanje higijene uva   Kod prekomernog stvaranja cerumena (ušne masti)   Kod formiranog ceruminoznog č..
765,60 RSD 870,00 RSD
Brend: ESENSA
Delovanje:Oto Perfect Aqua Clean sprej je formulisan na bazi vodonik peroksida, te se može koristiti kao efikasno sredstvo za ispiranje ušnog kanala, omekšavanje i uklanjanje ušnog voska, kao i formiranje ceruminoznog čepa.Korišćenjem Oto Perfect Aqua Clean sprej rastvora za uvo, spoljanji kanal se ..
765,60 RSD 870,00 RSD
Brend: ESENSA
Oto olive oil sadrži maslinovo ulje koje omekšava cerumen i olakšava njegovo uklanjanje. Rastvor se može primenjivati i preventivno u cilju pomaganja prirodnog procesa čišćenja uva i sprečavanja nastanka ceruminoznog čepa.Delovanje: Ulje čajevca sadržano u preparatu deluje kao prirodan antimi..
765,60 RSD 870,00 RSD
Brend: RAZNO
Otosan kapi za uši su prirodnog sastava. Poznate su po tome što na efikasan način čiste,neguju i štite ušni kanal.Delovanje: Otosan kapi pomažu da se ukloni suvišna ušna masnoća,smiruju crvenilo i osip na koži,čiste ušni kanal i neguju suvu kožu.Sastav:Prunus Amygdalus Dulcis Oil R..
660,00 RSD 750,00 RSD
Brend: RAZNO
Otosan kupa je prirodan proizvod za higijenu uha,koji potiče iz tradicionalne narodne medicine,poznat kao prirodna termoterapija.Delovanje: Tpolota koja se stvara sagorevanjem nežno prodire u ušni kanal pojačavajući eliminaciju nečistoća i uz pomoć propolisa vrši zaštitu uha. Uz pomoć patentira..
660,00 RSD 750,00 RSD
Brend: RAZNO
Svi znamo koliko može biti iscrpljujuće kada neko u okruženju zbog zapušenih ušiju slabije čuje. Zato Vam nudimo dragoceni sastojak iz prirode, koji razmekšava cerumen, prijatno oblaže ušni kanal i omogućava njegovu prohodnost. U Vaxol spreju za uho nalazi se maslinovo ulje farmaceutskog..
868,56 RSD 987,00 RSD
Brend: ESENSA
Sredstvo za dezinfekciju i higijenu kože, sluznica i rana.Sastav:Vodonik-peroksid VodaPakovanje: 100 ml..
171,60 RSD 195,00 RSD
Brend: ESENSA
Sredstvo za dezinfekciju i higijenu kože, sluznica i rana pakovano u bocu sa kapaljkom i sprej bocu radi lakše primene.Sastav:Vodonik-peroksid VodaPakovanje: 100 ml..
198,00 RSD 225,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)